Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín B zvítězil nad Jimramovem


Branky


16

Měřín B si připsal proti Jimramovu ve šlágru kola domácí výhru 4:1 a připravil Jimramov o první jarní body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Před začátkem utkání spadlo v Měříně 15 mm srážek a bylo to znát. Hráči si na těžký terén museli zvykat. Aktivněji začal Jimramov, který častěji držel míč a byl nebezpečnější. Úderem 20. minuty se osmělili i domácí fotbalisté a hned z třetí šance udeřil Doležal. Hra se vyrovnala a šance se začaly střídat na obou stranách.

Domácí ještě skóre navýšii

Druhý poločas začali opět aktivně hosté, nicméně Zdvihal vybojoval na vlastním vápně balón, narazil si o P. Koloucha, který ho poslal do samostatného úniku a prostřelil Nykodýma. Za stavu 2:0 Měřín dobře bránil a postupem času začaly hostům docházet síly, Měřínští se začali dostávat do šancí a chtěli utkání ukončit. Paradoxně dostali do hry laxním bráněním Jimramov, když v 81. minutě procedil míč hlavou za Syslova záda Vraspír. O chvílí později mohli hosté vyrovnat, když nastřelili břevno. Konec utkání ale patřil domácím, když se v 88. minutě prosadil Hlávka. O 2 minuty později v samostatném úniku od půlky hřišti uzavřel skóre opět Hlávka a stanovil skóre na konečných 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Kolouch Petr, hráč: Terén byl opravdu těžký, místy stála voda a hráči čas od času spíš bruslili. Ze začátku jsme se špatně posouvali a nedostupovali hráče, takže z toho vznikla jasná převaha Jimramova. Pak jsme se trošku osmělili. Kluci byli hladoví, chtěli rozhodnout, ale za stavu 2:0 se hrneme dopředu, jak kdybychom 0:1 prohrávali. To by asi nebyl problém, kdybychom měli sílu se vracet. Takhle jsme si zbytečně zavařili. Ale 3 body jsou, takže radost a zapito.

TJ Sokol Jimramov
Borovský Pavel, trenér: Po 193 jsem hrál v Měříně a po 193 to stálo za hovno (smích). Úplně rozumím křovákům jak jim bylo minulý týden. V poli dá se říct vyrovnanej zápas, ale výsledek určuje počet merun ve štrykovaným, my jedenkrát, benfika ale čtyřikrát, hotovo dvacet...všechno ostatní je zajímavý asi jako návštěva dalajlámy na čapím hnízdě. Na druhou stranu dostat jednou za čas po rypáku je vlastně osvěžující a znovu nás to nakopne. Jediný co mě trochu mrzí, že domácí šli za výhrou určitě víc než my. Měli jsme se vo to porvat víc. Suma sumárum je výhra domácích zcela zasloužená a já si holt budu muset ještě počkat. Kurva jak dlouho ale (smích). Pivo a krátký pokec s letitými měřínskými kamarády však dojem přece jen výrazně vylepšil. Příští sobotu přijede céčko Vel Mezu a doufám, že bude hořet tráva (smích)Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - F. Sysel [-] , J. Kolouch [-] (50. Š. Zdvihal [-] ) , L. Vokurka [-] , T. Gondek [-] - D. Doležal [-] , P. Kolouch [-] (62. J. Vlach [-] ) , J. Krčál [-] (62. D. Robotka [-] ) , V. Rohovský [-] , D. Vokurka [-] (71. S. Švestka [-] ) - T. Kuřátko [-] (71. R. Hlávka [-] ) -

TJ Sokol Jimramov
P. Nykodým [-] - J. Sedlák [-] (52. M. Gregor [-] ) , Z. Novotný [-] , V. Vraspír [-] , P. Sedlák [-] - M. Čupr [-] , V. Dostál [-] (67. K. Šenkýř [-] ) , L. Bednář [-] , L. Zbytovský [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-]

Hráči zápasu: D. Doležal - L. Bednář .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - HRUBOŠ Tomáš (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Šlágr kola dvou předních týmů nabídne velmi vyrovnaný duel, který nepozná vítěze.