Hamry B doma vyzrály nad Křižanovem B


Branky


17

Hamry B si připsaly proti Křižanovu B důležitou domácí výhru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Hamry B přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Křižanova B. V minulém kole oba týmy svoje zápasy kvůli podmáčenému terénu neodehrály. Na podzim se radovali z výhry 5:2 hráči Křižanova B. V úvodních minutách vyrovnaný duel výrazně ovlivnila 15. minuta, kdy Zábranský sice nechtíc, ale jednoznačně nefér zákrokem sestřelil Veselského a rozhodčí neměl na výběr - červená karta. Kdo by čekal, že tento moment pomůže hostům, opak byl pravdou. Hned v 21. minutě totiž poprvé úřadoval kanonýr Havlík, z hranice vápna uklidil míč k levé tyči křižanovské branky. Tím rozpoutal domácí ofenzivní uragán, ještě do půle totiž mohli domácí vedení navýšit hned několikrát, Havlíka ovšem 2x v samostatných únicích vychytal Homola, v dalších tutovkách domácí neměli přesně seřízená mířidla. Ofenzivní snaha hostů rovnala se takřka prázdné množině, největší šance přišla, když Škorpík na hranici vápna obral o míč Ptáčka, gól však nevstítil. Kdo čekal, že s přibývajícími minutami bude znát, že domácí takřka celý zápas hrají o deseti, byl zklamán. I nadále byli domácí mnohem nebezpečnější, další sólový nájezd proměnil po hodině hry Havlík. Pro hosty mohlo být ještě hůř, další domácí šance skončily na rukách i nohách hostujícího gólmana. 

 

Domácí si výhru pohlídali

V druhém dějství se v útoku projevili rovněž křižanovští fotbalisté, byli však bezzubí, jejich jediné tři výrazné šance skončily nejprve po teči Škorpíkově střely na pravé tyči, následně po další Škorpíkově akci v rukavících gólmana Ptáčka, který domácím pomáhal zejména dobrým čtením hry, a konečně Těšíkovou střelou vedle. Body tak po zásluze zůstaly v Hamrech, Křižanov i nadále čeká na první jarní body.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
M. Ptáček [10.0] - F. Chlubna [-] , V. Franěk [-] , J. Zábranský [-] , K. Suský [9.0] - L. Střecha [-] , L. Sýs [-] (76. P. Hron [-] ) , P. Vašek [-] (46. L. Vít [-] ) , J. Kolarik [-] (67. O. Váca [-] ) - P. Danko [-] (85. M. Poul [-] ) , D. Havlík [10.0]


ŽK: 42. J. Mužátko , 72. A. Burian . ČK: 15. J. Zábranský .
Hráči zápasu: M. Ptáček - J. Švejda .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: LANDSMAN David - BENC Lukáš (N), NOVOTNÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 4. 2023 22:04
Gratulace domácím ke třem bodům. Jejich posila z áčka rozhodla. Dnes by jsme asi nedali branku i kdyby jsme hráli další dvě hodiny...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Další vyrovnaný zápas skončí opět dělbou bodů.

Tip: výhra hostů