3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov remizoval s Pohledcem


Branky


24. P. Mareš , 64. Z. Josífek (p.) , 86. Z. Josífek - 6. M. Žák , 22. F. Karmazín , 74. M. Žák
16

Ujčov si připsal proti Pohledci domácí remízu v poměru 3:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Ujčov přivítal na svém hřišti fotbalisty z Pohledec. V minulém kole Ujčov utrpěl vysokou porážku od vedoucího týmu soutěže z Velkého Meziříčí C v poměru 0:6. Pohledec svůj zápas kvůli podmáčenému terénu neodehrál. Na podzim se radovali z výhry 4:1 hráči Pohledce. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Po počáteční oťukávané udeřil jako první hosté, když se v 6. a 22. minutě trefilli František Karmazín a Michal Žák -0:2. Radost hostů z dvougólového vedení však netrvala dlouho,  když se o branku na 1:2 postaral Petr Mareš. Zápas tak byl do druhého poločasu zcela otevřen.

Domácí dokázali vyrovnat

Ve druhé polovině se domácí snažili o obrat a v 64. minutě se první krok podařil , když vyrovnal Zdeněk Josífek -2:2. Jenže hosté obrat nepřipustili, ba naopak jim v 74. minutě vrátil vedení svou druhou brankou v zápase Michal Žák -2:3. V 86. minutě se přeci jen domácím podařilo zachránit alespoň bod o který se opět postaral Zdeněk Josífek -3:3.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Jančík Oskar, vedoucí mužstva: Do utkání proti Pohledci jsme šli s jasným cílem vyhrát. Vydřený bod ze závěru utkání nakonec musíme brát všemi deseti. Zápas byl v poli poměrně vyrovnaný, na brankové příležitosti jsme byli daleko aktivnější. Po první půli jsme měli vést 3:1 a byl klid. Jenže na tabuli svítilo 1:1 a i přes jasné poselství z kabiny, že druhý poločas to tam nasypem se stal pravý opak a nepohlídaná standartka a stav 1:2 byla realita. Dokázali jsme hrábnout a vrátit se do zápasu, jasná pentle za ruku 2:2 . Jenže při závěrečném pokusu o obrat v utkání jsme vyrobili chybu v rozehrávce a přišel trest 2:3. Poté co jsme si pěkně od plic vyštěkali mezi sebou, jsme naštěstí znova nahodili motor a utekli hrobníkovi z lopaty při závěrečném tlaku a výsledné skóre3:3 je tak paradoxně vzpruha pro nás do další práce. V sobotu přijede do Ujčova na derby utkání Věchnov a v očekávání je tuhá bitva před spoustou fans.




Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - Z. Josífek [-] , J. Nedoma [-] (77. M. Živný [-] ) , M. Dvořáček [-] , M. Mokrý [-] , J. Štourač [-] , P. Mareš [-] , P. Ryba [-] (83. J. Mareš [-] ) , M. Loukota [-] , P. Mitáš [-] , O. Jančík [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - J. Pustina [-] , M. Žák [-] , T. Šolc [-] , F. Karmazín [-] , T. Hromádka [-] , A. Jinek [-] (62. J. Beneš [-] ) , M. Hejl [-] (89. J. Švanda [-] ) , L. Novotný [-] , L. Jambor [-] , V. Šaroun [-]

ŽK: 79. Z. Josífek .
Hráči zápasu: Z. Josífek - M. Žák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BAJER Josef - MAREŠ Pavel (N), PAV Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Ujčov bude chtít doma uspět a to se mu nakonec také podaří.