Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 14:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí C doma s Ujčovem nezaváhalo


15

Velké Meziříčí C si připsalo proti Ujčovu jednoznačnou výhru 6:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Velké Meziříčí C přivítalo na svém hřišti fotbalisty z Ujčova. V minulém kole si Velké Meziříčí zastřílelo na půdě velkých Lovosic, kde zvítězilo 4:10. Ujčov naopak takovou gólóvou úrodu vlastním fanouškům nedopřál a ti se museli spokojit s bezbrankovou remízou proti favorizovanému Měřínu B. Začátek zápasu se domácímu týmu skvělé povedl, když v  15. minutě musel hostující gólman lovit míč za svými zády, když se dokázal zapsat do střelecké listiny Ondřej Pospíšil- 1:0. Domácí diváci si jistě přáli a pevně doufali v další střelecké zásahy na domácí straně. Také hosté si vypracovali nějakou tu šanci, ale stav skóre se neměnil. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za hubeného domácího vedení, trefil se ještě v poslední minutě Eduard Smejkal -2:0.

Domácí ještě skóre navýšii

Ihned po pauze se ve 47. minutě trefil Jaroslav Krejčí a o vítězi zápasu bylo prakticky rozhodnuto -3:0. Další branky pak padaly až v poslední desetiminutové. Nejprve v 80. minutě přidal druhou branku v zápase Jaroslav Krejčí, který tak zvýšil na 4:0. Poslední slovo pak měl Ivo Nováček, který dvěma slepenými gòly z 85. a 87. minuty pečetil jasnou výhru domácích v poměru 6:0.



Ohlasy k zápasu



SK Ujčov
Jančík Oskar, vedoucí: Nejzbytečnější zápas v sezóně, domácím gratulujeme k výhře a v rámci reorganizací soutěží bych je přinejmenším přesunul do 2 ligy aby neprudili týmy z pralesa...člověk se snaží sehnat mančaft jak jen to jde,vychází všem a pořád vstříc a bojuje o holé přežití fotbalu na vesnicích aby se pak ve Velkém Meziříčí od vyhaslých žoldáků dozvěděl jaký je tragéd... děkuji to opravdu nemám ve svém věku za potřebí. Z tohoto vyjímám pana Mezlíka, ukázal charakter. Příští týden přivítáme sobě rovný tým z Pohledce a ať už to dopadne jakkoliv bude to férový a pro diváky zajímavý zápas.



Sestavy


FC Velké Meziříčí C
T. Kolouch [-] - L. Smejkal [-] , M. Řepa [-] (70. I. Nováček [-] ) , J. Krejčí [-] , J. Večeřa [-] , E. Smejkal [-] , P. Mezlík [-] , L. Smejkal [-] , L. Chalupa [-] (60. D. Šlapal [-] ) , O. Pospíšil [-] (50. S. Vlach [-] ) , M. Valenta [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Mareš [-] , J. Večeřa [-] , J. Kroupa [-] , J. Štourač [-] , P. Mareš [-] , P. Ryba [-] , P. Němec [-] , M. Loukota [-] , P. Mitáš [-] , O. Jančík [-]

ŽK: 82. D. Šlapal - 28. J. Mareš .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: BULA Nikola - HOMOLA Matěj, ZACHARA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Velké Meziříčí si jede svoji soutěž a s Ujčovem to jen potvrdí jasnou výhrou.

Tip: výhra domácích