Březí-Březské otočilo zápas s Křižanovem B


Branky


32. J. Chlup , 64. M. Musil , 88. T. Plocek (vl.) - 10. F. Mužátko (p.) , 33. M. Těšík
19

Březí-Březské si připsalo na vlastním hřišti proti Křižanovu B těsnou výhru 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Fotbalisté Březí-Březské přivítali na svém hřišti rezervní tým z Křižanova. Domácí celek chtěl navázat na podzimní výhru z Křižanova v poměru 3:1. Zápas se hrál za příjemného ale chladného počasí. Začátek utkání vyšel lépe hostům, kteří si v 10. minutě vybojovali pokutový kop, který proměnil Filip Mužátko 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, což se jim také podařilo ve 32. minutě zásluhou Jiřího Chlupa -1:1. Jenže domácí se z vyrovnání radovali pouhou minutu, když hostům zařídil zpět vedení Matěj Těšík -1:2. To se hostům podařilo udržet. Zápas tak byl stále otevřen.

 

Domácí otočili vývoj druhé půle

Ve druhém poločase se domácí snažili o vyrovnání, což se jim podařilo v 64. minutě zásluhou Matěje Musila -2:2. Zápas tak byl zcela otevřen O osudu zápasu nakonec rozhodl moment z 88. minuty, kdy si dal vlastní branku Tomáš Plocek -3:2. Domácí celek tak nakonec zápas otočil ve svůj prospěch.



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov B
Homola Martin: V Březí se odehrál zápas dvou diametrálně rozdílných poločasů. Domácí sice mohli hned asi ve 3. minutě do vedení, Chlup ovšem svůj únik neproměnil. Pak jsme převzali iniciativu my a zaslouženě jsme vyhráli poločas 2:1, přičemž o vyšší rozdíl nás připravila kvalita naší koncovky a dva podivné verdikty sudího Sýkory ohledně (ne)penaltových zákroků. V druhém dějství se bohužel hrála výrazně odlišná písnička, domácí vysunuli presink, nám extra nepomohla střídání, a když se k tomu přidá fakt, že duo Dostál & Chlup je na III. třídu "malinko nadstandardní", byla z toho hra na jednu branku, která vyústila v nešťastný vlastenec na konci zápasu.



Sestavy


TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - P. Šimek [-] , M. Holánek [-] , P. Jelínek [-] (82. Z. Vala [-] ) - J. Chlup [-] , J. Jobánek [-] , M. Musil [-] , P. Drápela [-] (89. J. Chytka [-] ) , T. Habán [-] (69. S. Tvarůžek [-] ) - A. Crha [-] (46. J. Gruber [-] ) , D. Dostál [-]

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Švejda [-] , T. Plocek [-] , J. Mužátko [-] - - J. Kolouch [-] (46. J. Hubl [-] ) , F. Mužátko [-] , M. Veselský [-] (67. A. Nedoma [-] ) - M. Procházka [-] , M. Broža [-] (47. B. Horníček [-] ) , M. Těšík [-] , J. Žák [-]

ŽK: 71. J. Gruber , 79. D. Dostál - 35. M. Těšík , 59. T. Plocek , 60. F. Mužátko .
Hráči zápasu: M. Holánek - M. Těšík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - ČÁSTEK Marek (N), ŠTĚPÁNEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Na úvod jara se oba celky rozejdou smírnē po remíze 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů