0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy vyloupili Bobrovou


Branky


16

V 21. kole se v Bobrové představili hráči Rozsoch. Hosté zažívají dobré období, tak před tímto duelem byli favorité.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otevřeli skóré

Hosté byli oz začátku utkání lepším týmem, Bobrová hrála hodně bojovně, ale žádnou brankovou příležitost jim to nepřineslo. Naopak hostující Rozsochy dokázaly mít hodně šancí, ale hosté tyto příležitosti zahodily. Když se hrála 32. minuta zápasu, tak Rozsochy dali první branku tohoto utkání. Stanislav Padrtka dokázal zatáhnout balón až do vápna, poté poslal přihrávku a domácí brankář Jan Zalaba si tuto přihrávku srazil do vlastní brány. Díky této smolné brance domácích, šli hosté do vedení. A protože to byl jediný gól první poloviny, tak Bobrová první poločas prohrála s dostižným náskokem 0:1.

Vítězství Rozsoch

Ve druhé polovině domácí se opět prezentovali důrazným, bojovným výkonem, zápas tedy byl tvrdý. V 80. minutě přišlo vyrovnání, ale rozhodčí tuto branku neuznal. A tak Bobrová pořád ztrácela jednu branku na svého soupeře. Jenže místo vyrovnání přišli góly do domácí svatyně. Jan Ludvík přihrával Petrovi Burešovi do prázdné brány, ten tak zvýšil v 89. minutě náskok hostů na 0:2. V 90. minutě autor druhé branky Petr Bureš po zatažení míče opět přihrával tentokráte Adamu Přášilovi do prázdné branky. Hosté tak šli dvakrát do domácí otevřené obrany. Ze strany hostů to tedy byla celkem zasloužená výhra. V zápase byli oni tím lepším mužstvem. Bobrová tak ztratila cenné body, o reparát se může pokusit hned v pondělí, kdy se představí na hřišti Moravce.



Ohlasy k zápasu



TJ Rozsochy
pan Strachoň: „Byli jsme lepší, domácí hráli bojovně, žádnou šanci si nevytvořili, my jsme spálili dost šancí, už o poločase to mohlo být 3:0. Ve druhé půlce se hra nezměnila, domácí hráli důrazně, bojovně, bylo to tvrdé utkání. V 80. minutě domácím rozhodčí neuznali gól, my jsme potom v závěru dvěma góly strhli vítězství na svoji stranu. Takže si myslím, že to z naší strany byla zasloužená výhra." hráč utkání: Stanislav Padrtka



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
J. Zalaba [-] - J. Ptáček [-] , J. Svoboda [-] , J. Koutecký [-] (59. J. Dostál [-] ) , V. Mahel [-] (77. I. Roháček [-] ) , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] , L. Muller [-] , L. Křepela [-] , R. Smutka [-]

TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - P. Šmerda [-] , S. Padrtka [-] (78. R. Padrtka [-] ) , P. Bureš [-] , A. Prášil [-] , D. Juračka [-] , J. Ludvík [-] (90. M. Střešnák [-] ) , V. Prášil [-] , E. Šibor [-] , M. Dostál [-] , P. Prášil [-] (13. O. Opalenyk [-] )

ŽK: 59. R. Kratochvíl , 87. J. Svoboda , 90. I. Roháček - 77. S. Padrtka , 87. J. Ludvík .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: BULA Nikola - DOSTÁL Petr, PRÁŠIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tady nemohu jinak než dát dvojku. Nečekali lehké utkání, Bobrová dokázala doma porazit i Dolní Rožínku ale věřím, že si dovezeme tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů