Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

14.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedasov se držel ale jen první část


Branky


3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedašov dokázal první část ubránit

Již v 2.minutě se Marek Dubčák probojoval před bránu Davida Solaře, bohužel jeho přihrávku na spoluhráče před bránu odhlavičkoval protihráč. V 5.minutě od pravého rohu Marek Dubčák nahrává Jaroslavu Bůbelovi, který bohužel bránu Davida Solaře překopnul. V 8.minutě se Lukáď Pešut pokusil střelit na bránu, bohužel ji překopnul. Brumov má převahu na hostujícím Nedašovem. Nedašov ale dokázal první část zápasu úspěšně ubránit. 

Druhý poločas byl plný gólu od Brumova

Gólově se zápas začíná až ve druhé části zápasu. Dvě minuty po 50.minutě David Šenkeřík vystřelil na bránu z velkého vápna a tím vstřelil první gól zápasu. V 53.minutě Marek Dubčák v obležení Michala Nováka a Josefa Fojtíka dokázal vyprostit míč a posunout ho do brány se Solařem. Matěj Kubiš o 7 minut později kopl po krásné nahrávce spoluhráče gól kolem obou Solaře. Brumov začíná mít velkou převahu a k 12 minut později, tedy v 72.minutě trefil Pavel Opravil po nahrávce od Jaroslava Bůbeli. Brumov začíná být v klidu, jelikož momentální stav je 4:0. Potvrdilo si svůj výsledek v 84.minutě opět Markem Dubčákem.



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
Alois Kachlík, trenér: Jsem spokojený, že poslední utkání sezóny a ještě derby, jsme zvládli. V prvním poločase jsme měli hru pod kontrolou a vytvořili si několik brankových příležitostí, ale bohužel, jako v minulých zápasech, nám vázla koncovka. Po přestávce, po pěkné kombinaci, otevřel skóre David Šenkeřík. Od té chvíle jsme hru ovládli a přidali pěkné branky. Nedašov měl možnost snížit z pokutového kopu, ale Šuráň neproměnil. Myslím, že divákům se derby muselo líbit. Děkuji hráčům, realizačnímu týmu a divákům za podporu.

TJ Nedašov
David Solař, brankář: Čekalo nás derby a navíc utkání, ve kterém jsme potřebovali zvítězit, abychom se udrželi v soutěži. První půle byla vyrovnaná, každé mužstvo mělo příležitost ke vstřelení brance, na šaten se šlo za nerozhodného stavu. Druhé dějství bylo už jenom v režii domácího celku. Bohužel jsme to nezvládli a konečný výsledek 5:0 hovoří za vše. Neproměnili jsme navíc pokutový kop, což tak připomnělo náš nezdar v celé sezoně. V soutěži jsme získali nejméně bodů a po právu sestupujeme po 4 letech do nižší třídy.



Sestavy


FC Brumov
R. Důbrava [-] - J. Fojtík [-] (81. J. Fojtík [-] ) , L. Pešout [-] (46. D. Juřica [-] ) , D. Kocourek [-] , M. Kubiš [-] , M. Dubčák [-] , P. Vlček [-] , J. Búbela [-] (76. V. Běhunčík [-] ) , P. Opravil [-] (81. J. Fojtík [-] ) , R. Bublák [-] , D. Šenkeřík [-]

TJ Nedašov
D. Solař [-] - J. Marek [-] - J. Kolínek [-] , L. Kolínek [-] (76. M. Kolínek [-] ) , P. Šuráň [-] (87. M. Kolínek [-] ) , D. Šenkeřík [-] , M. Macháč [-] , J. Fojtík [-] (50. M. Holba [-] ) , P. Holba [-] , M. Novák [-] , J. Fojtík [-]

ŽK: 56. J. Búbela , 63. R. Důbrava , 84. J. Fojtík - 19. D. Šenkeřík , 23. J. Marek , 29. M. Macháč , 56. P. Šuráň .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: FILGAS Jan - DOBIÁŠ Adam, KORCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích