0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2023 17:30

14.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napajedla útoky nešetří....


Branky


2

Napajedla X Kvasice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Napajedla

Na začátku utkání jsme mohli spatřit lehkou převahu hostů na cizí půdě. První střela z jejich strany v 9.minutě byla výstrahou. Draku se k bráně jak mohli až nakonec ve 13.minutě po výstřelu z rohového kopu trefuje hlavou Jakub Juráň. Rozjíždí tak skóre zápas, kdy vyhrávají hosté 0:1. To se domácím přestává líbit a tak hned v další minutě proderou míč k soupeřově bráně. Míče se ale ujímá brankář Jiří Balažík. Napajedla odmítají přestat bojovat a do osobních soubojů se hrnou s neuvěřitelnou rychlostí. V 19.minutě hosté dostávají další rohový kop a dvakrát střílí na bránu. Tentokrát to muži z Kvasic úspěšně ubrání. Napajedla útoky nešetří následuje útok od Radima Holomka ve 22.minutě. Holomek běžící na bránu s protihráčem v patách uklouzává a padá na zem. Díky tomu ztrácí míč. Hned o minutu později přichází další střela, které v cestě stojí brankář Radek Stratil. Míč ale není v rukavicích, proto přichází dorážka hlavou. Míč však končí za bránou. Po získaném míči na půlce Robin Holomek ve 28.minutě utíká k bráně. Tam ho ale zfauluje protihráč. Padá k zemi. Soupeři se tak dostávají do standartní situace. Klasice staví zeď a Napajedla se domlouvají jak provedou přímý kop. Kapitán Laciga nakonec opravdu střílí. Ne však na bránu ale na spoluhráče před ní. Zdá se že domácí mají míč pod kontrolou, není to však jak se zdá. Balón se centrem opět dostává k bráně Kvasic. Patrik Koutník nakonec v 31.minutě hlavičkuje. Zvyšuje tak na 0:2.

Druhý poločas

Druhý poločas žádný radostný moment nepřinesl. Pár šancí bylo. Tohle je jedna z nich. V 54.minutě Lukáš Berky běží na bránu s velkou šancí, vstřelit 1. gól. To se mu nepovedlo jelikož míč rukou odrazil Balažík a posléze odkopl ven Jakub Juráň.



Ohlasy k zápasu


FC Kvasice
Jindřich Lehkoživ, trenér: Zasloužené vítězství Napajedel. Tentokrát nám utkání nevyšlo jak výsledkově, tak herně. Mrzí mě, že moje poslední utkání na kvasické lavičce skončilo porážkou.

TJ Fatra Slavia Napajedla
Zdeněk Horňák: Poslední utkání jsme zvladli velmi dobře. Jedině vítezství nás mohlo udržet na bedně, kde jsme chteli tuhle sezónu zakončit což se nam povedlo... Je radost být součástí téhle skvělé kabiny a party kluků. Utkání jsme měli od začátku pod kontrolou a výsledek je zcela zasloužený. Jen jsme opět potvrdili, že vozit body z venku prostě umíme..díky klukům za reprezentaci slavné Fatry!!!



Sestavy


FC Kvasice
R. Stratil [-] - D. Chytil [-] , D. Hradil [-] (59. J. Sigmund [-] ) , O. Augustin [-] (24. A. Kochaníček [-] ) , L. Berky [-] , M. Lapčík [-] , D. Stratil [-] , J. Ferko [-] , E. Vasiljev [-] , D. Drápal [-] , L. Chytil [-]

TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - M. Huťka [-] (81. F. Sabák [-] ) , P. Votava [-] , L. Juhas [-] , R. Holomek [-] (69. T. Hejda [-] ) , R. Foral [-] , M. Němec [-] , D. Horňák [-] (69. K. Havránek [-] ) , P. Koutník [-] (62. A. Jakubowicz [-] ) , J. Laciga [-] , J. Juráň [-]

ŽK: 21. D. Hradil .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: VEČEŘA David - BARTOŇ Pavel, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích