1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání


Branky


6

Luhačovice navštívili soupeře v Napajedlech a byly rozhodnutí dát do toho vše. Zasloužené vyrovnání?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna ze dvou

V 11. minutě měl šanci vystřelit na bránu Petr Votava jeho střelu však zablokoval Jan Kořenek. O dvě minuty později trefuje do levého rohu gól, již zmíněný, Petr Votava. V 18. minutě kope přímý kop Rostislav Slobodian, který bohužel míjí bránu. 

Dva ze dvou

Ve 49. minutě dostává žlutou kartu brankář Napajedel Jiří Balážik po faulu na luhačovického hráče. V 50. minutě střílí Rostislav Svoboda v týmu hostů přímý kop, který těsně před bránu zablokovali hráči domácích. O minutu později střílí rohový kop kapitán Napajedel Jaroslav laciga, který byl ale neúspěšný. V 78. minutě Robin Holomek střílí na bránu. Jeho šanci však blokuje Dmytro Marchenko. V 80. minutě dostává Patrik Koutník žlutou kartu za podkopnutí Erika Bulejka. O dvě minuty později kope přímý kop Lukáš Garaja, míč po neúspěšných hlavičkách spoluhráčů míří do rohu. V 86. minutě po skvělém odkopu míče brankáře Jakuba Slováka se ujímá míče George Amoako Danquah a střílí gól přes brankáře do pravého dolního rohu gól. Zápas končí vyrovnaným výsledkem 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Fatra Slavia Napajedla
Zdeněk Horňák: Další domácí  ztráta a obdržená  branka v 89' mrzí o to víc. Soupeře jsme si dobře hlídali celý zápas, jen jednou jsme chybovali a soupeř nás hned potrestal. Před domácím publikem jsme se chtěli rozloučit vítězně což se nám nepovedlo .




Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - F. Sabák [-] (72. D. Horňák [-] ) , M. Huťka [-] , L. Juhas [-] , D. Škarek [-] , R. Holomek [-] , P. Votava [-] , R. Foral [-] , P. Koutník [-] (88. K. Havránek [-] ) , J. Laciga [-] , J. Juráň [-]

FK Luhačovice
J. Slovák [-] - J. Novák [-] (46. A. Löbb [-] ) , M. Bernátek [-] (46. D. Marchenko [-] ) , J. Kořenek [-] , R. Slobodian [-] (77. J. Jelínek [-] ) , A. Popelka [-] , E. Bulejko [-] , A. Tejnský [-] (77. G. Danquah [-] ) , J. Kryšpín [-] (67. M. Kořének [-] ) , L. Garaja [-] , O. Červenka [-]

ŽK: 49. J. Balážik , 83. P. Koutník - 77. D. Marchenko .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Bartoň Pavel - AMBROZ Zdeněk, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Martin Toman
Tip experta: výhra domácích

Napajedla mají doma fazónu, budou bodovat naplno i nyní.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích