0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Boršice
Stanislav Výstup, vedení klubu: Zápas se nám vůbec nepovedl a ..... Zápas byl ze začátku vyrovnaný, bohužel se nám brzy zranil kapitán Ohnutek a museli jsme již v 18 min střídat. O pár minut později ztratil míč Cigoš a hostující hráč lobem z velké dálky skoroval. Vytvořili jsme si spoustu šancí ale srovnat se nám nepodařilo. Místo vyrovnání po změně stran po standartní situaci hlavou skoroval Nedašov po druhé. Doplatili jsme na to co nás trápí celé jaro - neproměňování šancí.

TJ Nedašov
David Solař, brankář: ,,K utkání do Boršic jsme jeli odhodlaní zvítězit a přiblížit se vytoužené záchraně v soutěži. Začátek utkání patřil domácím, kteří byli lepší na míči, my jsme se naopak dlouho rozkoukávali. V polovině prvního poločasu však domácí hráči vyrobili velkou chybu, kterou potrestal Jiří Marek krásnou brankou. My jsme hráli organizovaně a disciplinovaně, což se nakonec ukázalo jako klíč k úspěchu. Po půl hodině hry přidal naši druhou branku Petr Šuráň a vypadalo to velmi slibně. Sice jsme se po vstřelené brance zbytečně zatáhli a nechali hrát soupeře, ale nakonec jsme potřebný výsledek dokázali uhrát. Pochvalu zaslouží rozhodně všichni tři rozhodčí, kteří odřídili utkání s velkým přehledem. "



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - J. Janík [-] , J. Kaňovský [-] , M. Tomaštík [-] , E. Trlida [-] , J. Hubál [-] (79. L. Býček [-] ) , L. Malý [-] , T. Ohnutek [-] (18. L. Krsička [-] ) , M. Cigoš [-] , V. Yatsyshyn [-] (62. M. Stojaspal [-] ) , M. Prokeš [-]

TJ Nedašov
D. Solař [-] - D. Šenkeřík [-] - M. Holba [-] (65. M. Kolínek [-] ) , J. Marek [-] - M. Macháč [-] , J. Kolínek [-] , J. Bartoška [-] (87. M. Kolínek [-] ) , M. Novák [-] (69. A. Šimšálek [-] ) , J. Fojtík [-] , P. Holba [-] , P. Šuráň [-]

Počet diváků: 160. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - SCHNÜRMACHER Filip, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Tomáš Hrnčiřík
Tip experta: výhra domácích

Hosté jsou sice namlsaní z minulého zápasu, zde jim to však stačit nebude a zápas tak skončí výhrou Boršic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích