Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední minuty


Branky


5

Poslední minuty byly hostům nakloněny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náhoda?

Od začátku zápasu byla vidět lehčí převaha hostujících Napajedel. Míč se nacházel spíše u branky domácích. V tomto případě by tedy nikoho nepřekvapil balon v domácí bráně. Naopak se na začátku prosadily Osvětimany. Ve třetí minutě utkání směřuje míč z rohového kopu Miroslav Čevelík. Domácí se tedy dostávají do vedení 1:0! Ve 24. minutě nastává situace, která začíná rohovým kopem od kapitána Napajedel Jaroslava Lacigy. Míče se poté zmocňuje Marek Němec. Hráč s číslem 6 trefuje břevno. Balonu se opět dotýká Laciga a kope centr před bránu. Tam už je Škarek Daniel a dává hlavičkou gól! Až do 45. minuty utkání probíhalo bojovně, naskytly se i šance, které však nebyly proměněny. Poslední minuta utkání, ale obsahovala velmi zajímavou situaci, na jejíž konci byl gól: Marek Němec dokázal využít situace a vystřelit. Měl taky to štěstí, že čtyři hráči na sebe spoléhali navzájem a nechali kolem sebe míč proletět.

Břevno

Do kabin se šlo s výsledkem 1:2, hráči jsou však už nachystaní na druhý poločas a rozestavění a hřišti. Osvětimany se snaží vyrovnat. To však stíží 59. minuta. Laciga jde opět kopat roh. Tentokrát míč zamíří na Michala Hutku, který po hlavičce trefuje břevno. Situaci ale skvěle vyhodnotí Lukáš Juhas. Ten právě přidal týmu třetí gól. Domácí tým bojuje a snaží se na svém hřišti vyhrát. V poslední minutě utkání Napajedla potvrzují svou přesilu. Z rohového kopu, nyní Petr Votava, nahrává Filipu Sabákovi, jehož prudká střela zavítala přímo za stejnojmenného brankaře domácích Pfeffera.



Ohlasy k zápasu



TJ Fatra Slavia Napajedla
Zdeněk Horňák: Do utkání jsme vstoupili velmi smolně když domácí proměnili hned první rohový kop v úvodu utkání....na hřištích této velikosti mámerostě problém. Nicméně nás rychlá branka nezlomila ale spíše nakopla. Myslím, že jsme byli jasně lepší. Do poločasu jsme výsledek otočili a po přestávce jsme mohli navýšit výsledek na větší rozdíl než utkání skončilo..



Sestavy


TJ Osvětimany
F. Pfeffer [-] - P. Furmánek [-] , L. Mareš [-] , B. Rajsigl [-] , M. Groulík [-] , J. Růžička [-] , J. Bartoš [-] , M. Čevelík [-] , J. Kowalík [-] (85. D. Ševčík [-] ) , J. Slaměna [-] , M. Kabelka [-]

TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - M. Huťka [-] (85. F. Sabák [-] ) , L. Juhas [-] , D. Škarek [-] , R. Holomek [-] (71. P. Votava [-] ) , A. Jakubowicz [-] , R. Foral [-] (85. K. Havránek [-] ) , M. Němec [-] , D. Horňák [-] (80. A. Sedláček [-] ) , J. Laciga [-] , J. Juráň [-]

ŽK: 80. D. Škarek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - RYBKA Ondřej, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Martin Křížek
Tip experta: výhra hostů

Remízový zápas avšak myslím si že so štastným koncom pre Napajedla.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích