2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři góly


Branky


4

Za nepříznivého počasí se v Kvasicích odehrál zápas mezi domácími a Luhačovicemi. Před začátkem Luhačovice a 9. místě v tabulce a Kvasice třetí. Tak jak to celé dopadne? Na to se jdeme podívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Berky

Rozhodčí Petr Zpěvák odstartoval utkání s 300 diváky a začalo se hrát. Pořádně zápas začal až v 6. minutě. Luboš Berky doráží míč do branky po výborné přihrávce od Edvarda Vasiljeva. Ve 36. minutě jsme mohli spatřit jedu z mála střel první poloviny utkání. Ze strany Kvasic míč, ale kočí za bránou Luhačovic se sedmadvacetiletým gólmanem Michalem Švecem. V prvním poločase jsme spatřili jedinou branku. Příliš se toho neudálo, jelikož hoši bojovali spíše a středu hřiště. Týmy jdou probrat taktiku do kabin.

Dorážka

V druhé části hry se toho událo o něco více. Šest minut po začátku poloviny je viděna krásná akce ze strany kvasických bílých dresů. Nakonec míč končí mimo bránu, kam ho posílá Edvard Vasiljev s číslem 7. O 3 minuty po této akcičce dává Lukáš Berky opět gól. Berky skvěle vychytal pozici před bránou soupeřů, díky tomu hlavou posílá míč za Švece. Zvyšuje náskok na 2:0. Zajímavá situace se ukázala počínajíc v 66. minutě, kdy kvasický hráč Daniel Chytil běží k bráně soupeře. Šanci na střelu přeběhne tak se snaží nahrát před bránu. Tam mu v cestě stojí Dmytro Marchenko a zpacifikuje míč za čáru. Samozřejmě následoval roh, který jde kopat Dominik Hradil. Míč územní luhačovický Martin Bernátek. Zmocňuje se ho Lukáš Garaja z Luhačovic. Nahrává to nejblíže stojícímu hráči u kvasické brány jménem Alex Löbb. Ten kope Garajovi zpět, ten o balón přichází. Tohle byla jedna ze zajímavějších akcí zápasu. Dvě akce ve třech minutách. O chvíli později v 72. minutě Dominik Drápal kope přímý kop z výhodné pozice. Michal Švec má míč v rukavicích. O 10 minut později měl dost napilno i gólman na druhé straně hřiště – Jakub Svoboda. Po rohovém kopu Jana Jelínka jeho spoluhráč hlavičkuje do brány, to Svoboda zastavuje rukou. Dorážku od Štěpána Červenky pod kontrolou už nemá. Luhačovice snižují na 2:1!! Posledních 8 minut, ani nastavené dvě minuty nic nemění a tak zápas končí 2:1. Vítězí domácí.



Ohlasy k zápasu


FC Kvasice
Jindřich Lehkoživ, trenér:

FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: „Většinu zápasu Kvasice hru kontrolovaly a šli do zaslouženého vedení. Chtěli jsme hrát ze zajištěné obrany. Celkem se nám to i dařilo, ale byli jsme málo nebezpeční dopředu. Chtěli jsme ve druhém poločase být ještě trpělivý a věděli jsme, že Kvasice hráli i ve středu, že jim budou ubývat síly a že bychom mohli v závěru utkání dorovnat, případě zvrátit. Ale Kvasice bohužel daly branku na 2:0. My jsme začali hrát bohužel až po té brance na 2:0. Poslední dvacetiminutovku jsme si vytvořili nějaký tlak a ze standartní situace jsme dokázali výsledek korigovat, ale bohužel už to bylo pozdě. Už jsme se nedostali do druhé šance na vyrovnání. Bohužel zápas pro nás dopadl nešťastně. Kvasice zvítězili zaslouženě. My teď musíme pracovat na tom, abychom byli víc agresivní , jsme málo agresívní a rychlostně to nezvládáme. Takže máme na čem pracovat do dalšího zápasu.“



Sestavy


FC Kvasice
J. Svoboda [-] - D. Chytil [-] , D. Hradil [-] , L. Berky [-] (83. L. Chytil [-] ) , M. Lapčík [-] , D. Stratil [-] , J. Ferko [-] (46. R. Zapletal [-] ) , J. Smažinka [-] , E. Vasiljev [-] (61. J. Sigmund [-] ) , J. Žiška [-] , D. Drápal [-] (90. O. Augustin [-] )

FK Luhačovice
M. Švec [-] - M. Hyžík [-] (65. E. Bulejko [-] ) , Š. Červenka [-] , G. Danquah [-] (65. M. Bernátek [-] ) , A. Popelka [-] , D. Marchenko [-] , M. Kořének [-] (65. J. Jelínek [-] ) , A. Löbb [-] (78. E. Riečičiar [-] ) , T. Kocián [-] (14. A. Tejnský [-] ) , O. Červenka [-] , L. Garaja [-]

ŽK: 79. J. Sigmund .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - KOTAČKA Rostislav, SCHNÜRMACHER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích