1:2
(1:2)
13. E. Trlida
18. J. Janík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná vs. Boršice


Branky


6. M. Hnaníček - 13. E. Trlida , 18. J. Janík (p.)
5

Hostující tým SK Boršice se utkaly se Štítnou nad Vláří na trávníku se 150 diváky. Rozhodčím tentokrát byl Ondřej Rybka, který moc žlutých karet nerozdal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující poločas

Už od začátku utkání se Štítná nad Vláří snažila vyhrát domácí utkání. Taky se jim v šesté minutě prvního poločasu podařilo získat vedení. Rohový kop, který střílel hráč číslo 16, Tomáš Liška, směřuje míč z rohu před bránu, kde přibíhá kapitán týmu Michal Hnaníček a trefuje hlavou balón přímo do brány. Po rychlém prvním gólu se Štítná dostává do vedení a taky do většího klidu na hřišti. Boršice nenechávají nic náhodě. Jednadvacetiletý Erik Trlida ve 13. minutě trefuje bránu s Michalem Marcaníkem a vyrovnává na 1:1. Vše potvrzuje Jakub Janík proměněnou penaltou po faulu na boršického hráče Lukáše Krsičku.

Neproměněné šance

Druhý poločas toho příliš nepřinesl. Ani po okamžitém vystřídání Martina Struhaře za Daniela Kořenka a posléze i výše zmiňovaného Tomáše Lišku za Vaculíka či Martina Černého za Králíka, nepomohlo domácímu týmu vyrovnat zápas. Utkání tedy končí 1:2 a s výhrou odjíždí SK Boršice. Jednou z nadějnějších akcí byla v 76. minutě. Štítná má roh a vykopává míč, jenže brankař Radek Janečka odpaluje balón zpět do hřiště a následuje další střela. Tu ale taky brankař na zemi chytá. Dále v zápase bylo více šancí, které ale nebyly proměněny. V 77. minutě jsme mohli vidět jak Boršice střílí na bránu nebo v 84. minutě přímý kop.



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
Pavel Prešnajder, trenér:: "Podali jsme špatný výkon. Byli jsme málo důrazní a pomalý. Přesto jsme si vytvořili min 5 tutovek, které ale pochytal skvěle chytající golman hostů. Soupeř měl dvě příležitosti po našich chybách, které proměnil. Mrzí mě, že naše odhodlání zůstalo v kabině."




Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] - J. Hnaníček [-] , T. Liška [-] (76. A. Vaculík [-] ) , M. Struhař [-] (46. D. Kořenek [-] ) , O. Hnilo [-] , J. Hrnčiřík [-] , Š. Hrnčiřík [-] , T. Vaculík [-] , M. Černý [-] (84. M. Králík [-] ) , M. Hnaníček [-] , L. Hlavica [-]

SK Boršice
R. Janečka [-] - M. Cigoš [-] , J. Janík [-] , T. Pelikán [-] , E. Trlida [-] , V. Yatsyshyn [-] , L. Malý [-] , L. Krsička [-] (79. J. Hubál [-] ) , T. Ohnutek [-] , M. Bartošík [-] , M. Gavenda [-]

ŽK: 55. M. Černý - 91. R. Janečka , 93. J. Hubál .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - UHLÍŘOVÁ Marie, DORŮŠEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adéla Málková

Expert: Jindřich Lehkoživ
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím domácím, kteří jsou na domácím hřišti porazit kohokoliv. Na druhou stranu je nečeká nic lehkého, protože Boršice na jaře získaly čtyři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích