Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2023 17:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín doma nestačil na Čáslavice


Branky


13

Fotbalisté Koněšína si připsali na svém hřišti proti Čáslavicím porážku 2:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V pondělí na prvního máje byla v Koněšíně na programu dohrávka zápasu odloženého před dvěma týdny. Tentokrát byl terén v pořádku a k vidění byl zápas dvou třicetibodových sousedů v tabulce, kdy vzhledem k absencím hráčů domácích a ambicím hráčů hostujících, byl před zápasem větším favoritem tým z Čáslavic. Hosté si hned v úvodu vytvořili několik šancí, které ovšem zůstaly nevyužity. A tak udeřilo na straně druhé. Do prvního samostatného úniku se dostal domácí Čermák, kterého vychytal skokem pod nohy brankář hostí Belvončík. K odraženému míči se dostal jako první koněšínský Kakur a bylo to 1:0. Těsný náskok sed dařilo domácím držet až do 38´minuty, kdy na poločasových 1:1 srovnal Bulička.

   

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

  Začátek druhé půle domácí defenzívě nevyšel. Hned po pěti minutách šli hosté do vedení, když Šimkův prudký střílený centr z přímého kopu ještě někdo ve skrumáži tečoval hlavou mimo akční rádius domácího brankáře - 1:2. Po necelé hodin hry čáslavičtí předvedli rychlý výpad a pohlednou narážečku na jeden dotek zakončoval Rada už na 1:3 a zdálo se být rozhodnuto. Hosté pak možná trochu bohorovně odmítli přidat další pojistku možná až profesorskou hrou. A tak z ničeho nic udeřilo čtvrt hodinky před koncem zase na druhé straně. To Čermák individuální akcí 1 na 4 snížil na rozdíl jedné branky a bylo zaděláno na drama – 2:3. Hosté znejistěli a rázem bylo domácích plné hřiště. Koněšín měl minimálně dvě více než jasné příležitosti srovnat. Nejprve Čermáka vychytal po předchozím vlastním zaváhání opět tygřím skokem hostující brankář Benvolčík. V poslední devadesáté minutě měl Koněšín dokonce možnost zahrávat pokutový kop po faulu na Baduru, ale Šibůrkovi vystihl směr hrdina hostí Benvolčík a i dorážka Heraleckého šla nad…a tak domácím zbyly jen oči pro pláč a okýnka v obraně. Dva góly po rychlých výpadech v nastaveném čase byly jen logickým vyústěním frustrace domácích hráčů…



Sestavy


TJ Koněšín
M. Macháček [-] - J. Svoboda [-] (46. T. Dokulil [-] ) , M. Kakur [-] (68. M. Moczár [-] ) , P. Čermák [-] , O. Šibůrek [-] , D. Doležal [-] , R. Badura [-] , S. Horký [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-] , M. Pokorný [-] (60. L. Lazárek [-] )

FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - M. Klika [-] , M. Rada [-] (77. L. Mach [-] ) , M. Zikmund [-] , O. Bulička [-] , R. Bastl [-] , P. Růžička [-] , M. Šimek [-] , T. Rygl [-] (43. M. Příhoda [-] ) , D. Šmehlík [-] , M. Růžička [-]

ŽK: 25. M. Šimek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - KRYŠTOF Radek, MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Koněšín je na vlastním hřišti velmi nebezpečný, přesto zápas s Čáslavicemi bude velice vyrovnaný a o výhře domácích rozhodně větší bojovnost.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích