2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B doma přehrály Mohelno


Branky


12

Moravské Budějovice B si připsaly proti Mohelnu důležitou výhru 2:1, když o své výhře rozhodli v závěrečném skvělém obratu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Mohelno jako třetí tým aktuální tabulky si přijel do Budějovic pro body. První šanci utkání měl v šesté minutě Fedra, ale jeho střela trefila pouze brankáře. Na druhé straně trestný kop Jeřábka z pravé strany prošel netečován celým vápnem. Hosté byli v prvním poločase důraznější a hrálo se většinou před brankou domácích, ale bez větší šance hostí. Po půlhodině hry měli mohelenští velkou šanci na změnu skóre. Centr Ondráčka do vápna a následný závar však

skončil odmávaným ofsajdem. Závěr poločasu pak patřil domácím. Trestný kop Budi mířil do středu branky a střelu Veselého po rohu Kodajka zastavila obrana.

 

 

Domácí rozhodli ve druhé půli v nastavení

Budějovičtí drželi s favoritem utkání nerozhodné skóre až do 66. minuty, kdy deset metrů za velkým vápnem vystřelil Jeřábek a jeho tečovaná střela zapadla pod břevno. Další šanci na navýšení měl v 77. minutě Hrubeš. Ve vyložené šanci mířil vedle tyče. V 88. minutě udeřilo před brankou hostí, když po rohu Kodajka hlavičkoval na zadní tyči Mario Premar a srovnal tak stav utkání. V 90. minutě se k míči ve vápně dostal střídající dorostenec Nguyen. Jeho střelu sice brankář hostí vytáhl, ale podle signalizace lajnového rozhodčího byl již míč celým objemem za brankovou čarou. Všechny body tak nečekaně zůstaly doma.



Sestavy


SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - O. Fedra [-] , M. Premar [-] (83. O. Kvapil [-] ) , L. Veselý [-] , M. Šabatka [-] (85. F. Nguyen [-] ) , M. Buďa [-] , J. Kodajek [-] , M. Premar [-] , J. Dostál [-] (46. M. Řepa [-] ) , R. Szabó [-] , J. Povolný [-] (65. J. Liška [-] )

TJ Mohelno
J. Světlík [-] - F. Meluzín [-] , F. Žák [-] , P. Šanda [-] - M. Ondráček [-] , P. Jeřábek [-] , P. Šanda [-] (59. V. Kolesa [-] ) , Z. Hrubeš [-] , M. Dvořák [-] - T. Jeřábek [-] (80. M. Kopeček [-] ) , D. Vašek [-] -

ŽK: 90. O. Dvořák - 68. F. Žák , 78. V. Kolesa .
Hráči zápasu: O. Dvořák - M. Ondráček .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: KŘEN Filip - JÁN Jiří, ŠKODA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 4. 2023 09:45
Nedohrané utkání, po napadeni hostujícího fanouška domácím golmanem. Odmavany neexistující gól, domácím pomezním (který absurdně obracel veškeré své rozhodnutí ve prospěch domácích).
na který hlavní sudí reagoval uznáním, přesto ze jednoznačně viděl ze gól nebyl jednoznačně za brankovou čarou, kdy i sami doma byla zoufalí, ze balon nedostali za brankovou čáru.
Neberte tento výsledek jako objektivní a jako konečný..
10. 4. 2023 15:47
Rozhodla nedůslednost Vašeho mužstva v posledních minutách utkání. Za zmínku stojí i to, že Vaše střídačka (+fans) provokovala po dobu celého utkání.
13. 4. 2023 17:07
Vysvětli mi, co za nedůslednost je to, když náš stoper odkopne míč, kterej byl min. půl metru před čárou a váš pomezní "letí" na půlku s praporkem, že viděl gól? Takový 3 body vás nemůžou ani těšit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady zvítězí hosté z Mohelna.