1:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice doma nestačily na Valeč


Branky


73. P. Růžička - 24. T. Čech , 36. P. Zikán , 43. P. Zikán , 45. T. Čech , 65. D. Pipek
13

Čáslavice si připsaly na svém hřišti proti Valči jasnou porážku 1:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté čtyřikrát udeřili

Čáslavice přivítaly na vlastním hřišti fotbalisty z Valče. V minulém kole Čáslavice prohrály na půdě vedoucího týmu soutěže z Předína v poměru 2:1. Valeč naopak doma zvítězila nad rezervou Rapotic po zlepšené druhé půli 4:0. Na podzim se radovali fotbalisté Valče, kteří zvítězili na svém hřišti 3:1. Zápas se hrál za aprílového počasí. Ještě v první polovině prvního poločasu nic nenasvědčovalo nějaké kanonádě, ale od 24. minuty hosté převzali otěže zápasu a začali úřadovat. Jako první se trefil Tomáš Čech a hosté se ujali vedení 0:1. Ve 36. a 43. minutě se střelecky zaskvěl Pavel Zikán a hosté vedli rázem 0:3. A aby toho nebylo málo, v poslední minutě prvního poločasu přidal druhou branku v zápase Tomáš Čech, který stanovil překvapivý leč zasloužený poločasový výsledek na 0:4.

Hosté si výhru pohlídali

Druhý poločas už měl být pouhou formalitou. Na každé straně už padlo po jedné brance. Nejprve zvyšoval v 65. minutě na 0:5 Dušan Pipek a v 73. minutě dal čestný úspěch domácích Patrik Růžička, který tak stanovil konečné skóre na 1:5.



Ohlasy k zápasu



SK Valeč
Macek Pavel, trenér: O zaslouženém vítězství jsme rozhodly výborným výkonem v prvním poločase, ve druhém jsme i pod dojmem vysokého náskoku polevily,ale utkání jsme měli pod kontrolou!



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - L. Mach [-] , O. Bulička [-] , M. Klika [-] , J. Höfner [-] (64. T. Rygl [-] ) , M. Obůrka [-] , P. Růžička [-] , D. Šmehlík [-] , M. Zikmund [-] , M. Růžička [-] , M. Šimek [-]

SK Valeč
Z. Macek [-] - M. Mašíček [-] (46. T. Čachotský [-] ) , P. Zikán [-] (76. A. Diviš [-] ) , T. Čech [-] (64. J. Sirota [-] ) , D. Cabejšek [-] , M. Kopuletý [-] , J. Kremláček [-] , D. Pipek [-] (76. M. Dufek [-] ) , T. Pačinek [-] , J. Ludvík [-] (57. F. Padělek [-] ) , O. Kopuletý [-]

ŽK: 32. M. Růžička , 37. M. Klika , 79. M. Šimek , 82. P. Růžička - 26. J. Ludvík , 39. M. Mašíček . ČK: 39. M. Obůrka .
Hráči zápasu: P. Růžička - P. Zikán .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím o něco více domácím. Výhra Čáslavic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích