2:1
(0:0)
67. A. Jinek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Luka porazila Radešínskou Svratku


Branky


30

Urbánek dvěma slepenými brankami zajistil Lukám tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Na domácích byl znát respekt a do zápasu nastoupili velice opatrně. Hosté drželi míč na svých kopačkách, ale přes pevnou defenzivu domácích se do šancí dostávali jen stěží. Za zmínku tak stojí jen několik rohových kopů a Lhotákova sražená střela. Ojedinělý pokus domácích měl na svědomí Navrátil, ale i jeho střela byla sražena na rohový kop. V prvním poločase tak branka nepadla.

Domácí v závěru rozhodli

Hned po přestávce domácí chybovali, Janů hledal Lišku, ale ani tato střela v síti neskončila. V 50. minutě si našel Novotný Pulkrábkův rohový kop, ale na zadní tyči bránu netrefil. Poté z přímého volného kopu pálil Janů a Kanswohl se jen ohlédl po jeho pumelici, která mířila těsně mimo bránu. Na druhé straně se po přímém volném kopu dostal ke střele domácí hráč, ale Sklenář byl pozorný. Domácí se strachovali po další šanci hostů, ale Janů na zadní tyči míč do sítě nedokázal dopravit. V 67. minutě Požár vyslal do úniku Jinka, který po pěti minutách na hřišti zkušeně zakončil a hosté vedli – 0:1. Inkasovaná branka domácí přece jen probrala a nakonec dokázali skóre otočit. V 75. minutě propadl míč až k Urbánkovi, který srovnal tvrdou ránou z úhlu pod víko – 1:1. Za dalších pět minut si ten samý hráč našel skákavý míč na hranici velkého vápna a nechytatelně jej poslal do sítě – 2:1. Hosté se dožadovali odpískání faulu, ale sudí Beseda důvod ke hvizdu neviděl. Radešínka se v závěru snažila dostat domácí pod tlak, ale ti už další drama nepřipustili a zápas dovedli ke třem bodům.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Martin Žatečka (trenér): Myslím si, že se na poměry B třídy se hrál hodně kvalitní fotbal. Byly k vidění šance na obou stranách. Hostující hráči byli lepší z počátků obou poločasů, ale my jsme na to vždy dokázali reagovat a nakonec jsme byli o ten jeden gól lepším týmem. Pochvalu si zaslouží všichni kluci, kteří ten zápas odmakali. Individuálně vynikl výkon Jirky, který dal dvě krásné branky.

FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Klukům nemám co vytknout. Jsme ve fázi, kdy jde spousta věcí proti nám, ale pokud budeme takto pokračovat, tak se to zlomí. Domácí nastoupili s velkým respektem. Nakonec jsme se dostali do zaslouženého vedení, ale domácí Urbánek nás dvěma parádními ránami o body připravil.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - R. Prchal [-] (73. F. Toman [-] ) , M. Jícha [-] , J. Urbánek [-] , L. Vařejka [-] (57. O. Šabach [-] ) , L. Tuma [-] , P. Navrátil [-] , P. Číhal [-] (54. J. Uherek [-] ) , P. Čermák [-] , D. Horáček [-] , Š. Kreigsmann [-]

FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - D. Novotný [-] , J. Liška [-] , M. Pulkrábek [-] (62. A. Jinek [-] ) , P. Šustáček [-] (62. P. Pancner [-] ) , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (76. M. Kříž [-] ) , V. Skryja [-] , D. Požár [-] , M. Blaha [-] (86. M. Drdla [-] ) , J. Janů [-]

ŽK: 88. V. Skryja .
Počet diváků: 139. Rozhodčí: BESEDA Petr - NOVÁK Filip, ZAMASTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Měrtl
Tip experta: remíza

Radešínka trošku z formy, i když jsou jen dvě kola odehraná, ale v lukách nevyhrají, remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích