0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč proti Rapoticím neuspěla


Branky


25

Vyrovnaná první půle a výborný vstup do druhého poločasu bylo k vidění v krásném areálu v Ledči nad Sázavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledeč netrestala, Rapotice začali tlačit

Úvod utkání patřil domácím a hned v první minutě zahrávali roh se kterým jsme si však poradili. Prvních patnáct minut jsme se na hřišti spíše hledali a domácí měli více ze hry. Z náznaku šancí a jednoho závaru však domácí netrestali, a i my se začali tlačit do zakončení. Slibné šance jsme však v gól nepřetavili. Po našem rohu domácí vykopávali z brankové čáry a gólovou střelu Durajky zblokoval v poslední chvíli skluzem stoper domácích. Ve 32´ minutě pro zranění odstoupil Petr Sobotka a na hřiště byl z klece vypuštěn hladový buldok Honza Matoušek, který si s důrazem domácích věděl rady. Konec první půle přinesl jeden závar v našem vápně. Do zakončení se však domácí pro offside nedostali. Do kabin se tak šlo po vyrovnané hře za stavu 0:0.

 

 

Hosté převzali kontrolu nad utkáním

Kdo čekal pokračování vyrovnaného utkání i po změně stran byl zklamán. Druhá půle přinesla náš drtivý nástup. Hned v první minutě se po autovém vhazování dostal k balonu Matyáš Jarý a nádherným centrem našel hlavu Michala Šmardy, který nekompromisně zatloukl hřebík do šibenice domácí branky. O pět minut později bylo ještě veseleji. Ve skrumáži se nejlépe zorientoval Petr Kučera a poslala nás do dvoubrankového vedení. Opařené domácí hráče dorazil po čtvrthodině druhé půle důrazný Dima Liusik, který svým projektilem z malého vápna div neprotrhl síť branky domácích. Domácí hráči vrhli všechny síly do útoku a snažili se kombinační hrou pootevírat okýnka v naší obraně. To se domácím několikrát podařilo. Na našeho brankáře se jim však vyzrát nepodařilo a dál jsme drželi tří brankové vedení. To jsme mohli několikrát navýšit. Slibné brejky do otevřené obrany jsme však neřešili dobře a nechávali domácí ve hře. V posledních dvaceti minutách už se na hřišti spíše jiskřilo. Domácí hráči stav utkání neunášeli a výsledkem bylo několik ostrých zákroků které si však naši borci nenechali líbit a byl z toho zbytečně vyhrocený závěr utkání. V 88´ minutě bylo hotovo! Petr Kučera samostatný únik z půlky hřiště chladnokrevně zakončil a dal tak razítko na tříbodový export do Rapotic.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Pavel Storož, trenér: "Za nás velmi, velmi vlažné utkání. Což v zásadě hovoří za vše. Po prohře s Pelhřimovem jsme smutnili z výsledku, nyní z toho, jak jsme ke hře přistoupili. První půle skončila bez branek a do druhé jsme šli s tím, co chceme změnit, avšak obdrželi jsme snad hned z první standardní situace branku. Co hůře, chvíli na to i druhou. Jelikož se nám nepodařilo branku vstřelit, byť několik šancí na to bylo, hra se více otevírala. To vedlo však jen k inkasování další branky. Čtvrtá už jen vyplynula z naší snahy hrát vabank. Solidně pracovali snad jen útočníci, avšak bez podpory a jestli někdo způsobil "wow efekt", byl to střídající Jonáš Stehno."




Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
D. Březina [-] - F. Gramer [-] , M. Havel [-] (67. M. Píška [-] ) , J. Fišer [-] (67. J. Stehno [-] ) , M. Chlubna [-] , S. Bezděk [-] (77. M. Smejkal [-] ) , F. Radil [-] , M. Toula [-] , P. Herčík [-] , L. Vodička [-] , T. Žemlička [-] (77. V. Horký [-] )

FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Němec [-] (67. M. Matoušek [-] ) , D. Krystýnek [-] , M. Jašek [-] , M. Šmarda [-] , P. Kučera [-] , M. Jarý [-] , R. Durajka [-] (89. M. Matoušek [-] ) , P. Sobotka [-] (32. J. Matoušek [-] ) , D. Liusik [-] , D. Zahrádka [-]

ŽK: 49. P. Herčík , 71. F. Gramer , 90. F. Radil - 58. R. Durajka , 64. M. Němec .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - FRYČ Vlastimil, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Patrik Chalupa
Tip experta: výhra domácích

Ledeč potrvdí roli favorita a Rapotice odjedou s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů