Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 15:00

26.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice potvrdily body z venku, doma rozstřílely rezervu Mladého


19

Fotbalisté Dívčic ve 26. kole III. třídy porazili mládskou rezervu 6:2. Domácí poslal do vedení už po dvou minutách hry Pavel Hezoučký. Po šesti minutách, ale bylo vyrovnáno díky Jiřímu Vítkovi. Po půlhodině hry vstřelil druhou branku domácích Ježek a třetí gól Dívčic zařídil těsně před koncem půle opět Hezoučký. Druhý poločas už byl v režii domácích hráčů, když se ještě dvakrát trefil Hezoučký a jednou Šťastný. Hosté pouze zmírnili debakl díky brance Lexy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozkouskovanou první půli vyhráli domácí

Sobotní deštivé odpoledne ovlivnilo začátek utkání, takže se začínalo o patnáct minut déle. Dívčice prožily skvělý start do zápasu a skóre otevřely už ve 2. minutě. Valenta vybojoval míč na středu hřiště, ten dostal k Pavlu Hezoučkému, který se trefil přesně k levé tyčce - 1:0. V 8. minutě už ale bylo srovnáno, když nedorozumění v obraně potrestal Jiří Vítek - 1:1. První dvacetiminutovka nenabídla příliš zábavnou podívanou, rozhodčí Zevl hru několikrát přerušil kvůli dešti a bouřce a když už se hrálo, tak bylo na hřišti dost nepřesností a faulů. Po rohovém kopu mohli hosté dokonce vést, ale po skrumáži před brankou míč skončil jen na tyčce. Na druhé straně po pěkné kombinaci zakončoval zblízka po zemi Tvrzický, ale brankář dobře zasáhl a střelu vytěsnil. O chviličku později se zjevil před domácí brankou Vokáč, ovšem zakončil nepřesně. To Mladé pořádně zamrzelo, protože před koncem poločasu dvakrát v krátkém sledu inkasovali. Nejdříve se po přihrávce Valenty prosadil ve 30. minutě Michal Ježek, jenž propálil Eliáše. Ten si sice na balon sáhl, ale nedokázal ho zkrotit. Ve 43. minutě našel Pavla Hezoučkého tentokrát Tvrzický a ten stanovil poločasový stav 3:1.

Dívčice ovládly druhou půli a berou tři body

Hosté měli dvě příležitosti na snížení brzy po přestávce. U obou byl podepsaný Jiří Vítek. Nejprve si naběhl na pas Račáka z druhé vlny, ale nevyzrál na Klepala. Při druhé příležitosti jen těsně netrefil branku. Na druhé straně mohl navýšit náskok Čuhaj, který dostal dobrý pas za defenzivu, ale jeho střelu brankář konečky prstů vyrazil. V 50. minutě Pavel Hezoučký zkompletovat hattrick. O pět minut pozdějí využil zaváhání domácí defenzivy Patrik Lexa - 4:2. I za jasného stavu se hrál atraktivní fotbal s hodně šancemi, domácí ale zatím neměli seřízená mířidla. V 76. minutě po rohovém kopu Šťastného navýšil vedení domácího týmu čtvrtým gólem Pavel Hezoučký - 5:2. To však nebylo vše. Závěrečné šance měli opět domácí. V 88. minutě utekl po levé straně Čuhaj, z úhlu napálil míč na branku, který brankář vyrazil na nohu Ondřeje Šťastného, který už měl snadný úkol - 6:2. Dívčice vyhrály potřetí za sebou a poskočily na čtvrté místo tabulky. Mladé zůstává deváté.  



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsme spokojení, že jsme doma vyhráli a potvrdili tři body z venku. Do zápasu jsme dobře vstoupili, ale potom jsme úplně přestali hrát a hosté nás dokonce přehrávali. Přerušování hry nám taky nesvědčilo, ale přesto jsme do konce poločasu vstřelili dvě branky. Dobře jsme vstoupili i do druhého dějství. Vedli jsme 4:1 a i přes snížení jsme měli zápas pod kontrolou. Druhý poločas byl v naší režii a po zásluze jsme získaly tři body.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - S. Rejdal [-] , Š. Vazač [-] , O. Šťastný [-] , L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] - P. Hezoučký [-] , J. Špán [-] - M. Čuhaj [-] , V. Valenta [-] , M. Ježek [-] -

SK Mladé B
M. Eliáš [-] - A. Kolář [-] , M. Pešek [-] , P. Ira [-] , L. Szojka [-] - D. Račák [-] , J. Bejdák [-] , M. Schuster [-] , J. Vokáč [-] - J. Vítek [-] , S. Mukimov [-] -

Hráči zápasu: P. Hezoučký , D. Klepal .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ZEVL Karel - AMBROŽ Martin (N), HLAVÁČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Filip Janda
Tip experta: výhra domácích

Dívčice vyhrajou s Mladým, protože jsou lepší.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích