3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé zvládlo utkání před domácím publikem proti Týnu


Branky


17

České Budějovice – Fotbalisté Mladého navázili na venkovní výhru v Nových Hradech a porazili "B" tým Týna nad Vltavou 3:1. Domácí šli do vedení v prvním poločase díky Michalu Zemkovi a Liboru Szojkovi. Za hosty pouze snížil ještě v prvním dějství Michal Visinger. Mládská rezerva je deváta, týnská je o čtyři body jedenáctá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Do utkání s Týnem domácí vstupovali s jistotou záchrany a chtěli si užít pohodové nedělní odpoledne na domácím perfektně připraveném pažitu. Hosté je ovšem rychle přivedli do reality a patnáct minut je nepříjemně mačkali. Následně předvedl gesto roku Pepa Bejdák, kdy zadní stehenní sval hostujícího beka nevydržel sprinterský souboj a Pepa místo souboje jeden na jednoho s gólmanem balón zakopl do autu. Klobouk dolů. Po rozkoukání domácí ovšem udeřili Michalem Zemkem, který tak pokřtil nové střelky. Za chvíli domácí po rohu přidali další branku a typicky hlavou po rohu se prosadil Libor Szojka. Utkání se zdálo být v domácí režii. O to horší byl fakt, kdy Michal Visinger po ojedinělé šanci v první půli nadvakrát prostřelil Mildu Schustera, který na brankové čáře zaskakoval za Dvořku. 

Rezerva Mladého bere všechny body

Do druhé půle trenér Brozman protočil sestavu a rozdal jasné instrukce s cílem rozhodnout utkání co nejdříve. O to se domácí snažili, ale náhradní gólman Týna domácí střelce dokonale vymazal. Hra ve druhé půli byla spíše skutečně kopaná a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Definitivní pojistku dal utkání v 90. minutě Tomáš Linhart, který se po útočném výletu hostujícího gólmana na poslední roh utkání trefil z poloviny hřiště.

Autor: Josef Vokáč



Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - M. Pešek [-] , M. Zemek [-] , J. Kudlata [-] , L. Szojka [-] - J. Kotzina [-] , J. Vokáč [-] , M. Schuster [-] , D. Račák [-] - J. Bejdák [-] , J. Vítek [-] -

FK Olympie Týn nad Vltavou B
J. Adzima [-] - M. Tomka [-] , S. Melnykovskyi [-] , L. Ponec [-] , M. Visinger [-] , P. Vornay [-] , M. Pešta [-] , T. Hamáček [-] , O. Lukeš [-] , M. Valtr [-] , J. Herza [-]

Hráči zápasu: M. Zemek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PILEČEK Josef - SMÍŠEK Miroslav, NOVÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Souboj béček je vždy ošemetný, klukům z Týna se ale moc ven jezdit nechce, což by mělo hrát do karet Mladému. (3:1)

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza