Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice si doma poradily s Týnem


Branky


17

Fotbalisté Dívčic bodovali i při svém třetím jarním vystoupení. Tentokrát přehráli v rámci 17. kola 5:1 rezervu Týna nad Vltavou. Domácí poslal bleskově do vedení Hezoučký. Krátce nato ale vsítil vyrovnávací branku Tomka, svěřenci kouče Maňhala ale poté pojistili triumf dvěma góly Ježka a jednou brankou Vondrky. Ve druhé půli přidal pátou branku domácích Hezoučký. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Start do utkání se domácím povedl na jedničku. Už ve druhé minutě se po přihrávce Strnada dostal k míči Pavel Hezoučký a umístěnou střelou nedal brankáři šanci zasáhnout - 1:0. O pár minut později mohl vedení navýšit Ježek, ale jeho hlavičku zastavil brankář Valtr na brankové čáře. Dívčice svou šanci neproměnily a v 9. minutě přišel trest. Strnad lacino přišel o míč na středu hřiště, přišla přihrávka na hraně offsajdu a nabídnutou šanci proměnil Milan Tomka - 1:1. Ve 25. minutě došlo k nedorozumění v obraně Týna, čehož využil Michal Ježek a sám na středu vápna zakončil nekompromisně k tyči. Ve 33. minutě se po pěkné akci domácích díky svému důrazu prosadil opět Michal Ježek. Ve 37. minutě vyslal V. Valenta krásným centrem Jiřího Vondrku, který prostřelil brankáře Valtra. Po první půli tak domácí mužstvo vedlo 4:1. 

Nezáživná druhá půle nabídla pouze jednu branku

Druhý poločas pak přinesl vyloženou holomajznu. Jenže to byli většinou hosté, kteří mohli skórovat. Ponec se protáhl po lajně a zpětnou přihrávkou hledal Tomku, ten však v souboji s Klepalem neuspěl. Na druhé straně se domácí snažili prosadit, ale většina jejich akcí ztroskotala na nepřesných přihrávkách. Hra se poté přelévala ze strany na stranu a definitivní tečku za zápasem udělal opět Pavel Hezoučký, který si narazil balón s Tvrzickým dostal se tváří v tvář před Valtra. Při pokusu zamířil do tyče a míč se odrazil od jeho zad do branky - 5:1. Přesto že Dívčice ve druhé půli nebyly lepším týmem už neinkasovaly a připsaly si na těžkém terému vysokou výhru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsme spokojení, že jsme konečně doma vyhráli a potvrdili tři body z venku. Do zápasu jsme dobře vstoupili, pak bohužel přišlo vyrovnání. První poločas 4:1 byl velice dobrý, byli jsme neskutečně efektivní. Dobře jsme vstoupili i do druhého dějství, ale pak jsme trošku přenechali soupeři iniciativu, což mě malinko mrzí. Ale pátý gól nás definitivně uklidnil. Druhý poločas na těžkém terénu nebyl vůbec jednoduchý ale těší nás, že jsme ho zvládli bez inkasované branky.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - J. Špán [-] , Š. Hájek [-] , V. David [-] , O. Šťastný [-] - P. Hezoučký [-] , L. Tvrzický [-] , V. Valenta [-] , M. Šrámek [-] - M. Ježek [-] , J. Vondrka [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - S. Melnykovskyi [-] , L. Ponec [-] , K. Klein [-] , D. Spěvák [-] , D. Maruška [-] , A. Kotlár [-] , T. Hamáček [-] , O. Lukeš [-] , P. Vornay [-] , V. Nekola [-]

ŽK: 38. J. Vondrka - 65. D. Spěvák .
Hráči zápasu: J. Špán , D. Klepal , J. Špán , D. Klepal .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PILEČEK Josef - AMBROŽ Martin (N), NESVAČIL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Pavel Hezoučký
Tip experta: výhra domácích

Jak se říká, vyhraješ venku, musíš potvrdit doma. Dívčice se hlavně herně zvedají a už minulé kolo to bylo znát v Hradech. Očekávám výhru domácích.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vyrovnaný zápas ale více věřím domácím. 3:2