0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tři tyčky a nerozhodný výsledek v duelu Dívčic s Lišovem, gól nepadl


Branky


18

Dubenec – Fotbalisté Dívčic remizovali v patnáctém kole III. třídy s rezervou Lišova 0:0. Oba týmy v zápase nastřelily brankovou konstrukci, domácí dokonce dvakrát, skóre se ale nezměnilo ani po velké šanci domácích v závěru. Dívčice v tabulce zůstali deváté, rezerva Lišova je na čtvrtém místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V Dubenci se potkaly dva týmy z odlišných pater tabulky, nicméně první poločas příliš fotbalové krásy nepřinesl. Ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit výraznou příležitost. Za zmínku stojí rozhodně šance Špána, který po několika nepovedených odkopech nastřelil tyč z bezprostřední blízkosti, na druhé straně pak pokus hlavou Sukdola. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Obě mužstva se musí spokojit pouze s bodem

Po pauze domácí chtěli s výsledkem něco udělat, ale na těžkém terénu to nebylo rozhodně nic jednoduchého. Vše začalo nadějnou střelou Vondrky, na kterou hostující gólman nemusel reagovat. Vzápětí přišlo zakončení Ježka, jehož tvrdá rána skončila na levé tyči lišovské branky. Domácí celek postupem času zvyšoval svoji aktivitu, jedenáctka Lišova byla dlouho jen zatažena na vlastní polovině a hrozila hlavně z nebezpečných brejků. Šance střídala šanci, v zakončení se ale nikomu nevedlo. Největší příležitost na rozhodnutí zápasu přišla v polovině poločasu, když hosté vstřelili branku, ale před tím byl faulován domácí obránce a sudí Zevl nakonec odpískal nedovolený zákrok. Chvíli před koncem utkání se dostal do velké šance dívčický Vondrka, ale střela se mu vůbec nepovedla a hostující brankář tak nemusel zasahovat. Dívčice tak remizovaly s Lišovem B 0:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): V prvním poločase měl velkou šanci Špán, ale pak už jsme si vytvořili v podstatě jen závary. Nic moc velkého jsme neměli. Důležitá byla defenziva hostů, která nepouštěla naše hráče do větších příležitostí. Největší šance jsme měli až ve druhé půli, kdy Vondrka a Ježek na malém vápně nedali gól, ale jinak jsme měli spíš jen náznaky či pološance. I kvůli našim fanouškům je škoda, že jsme doma nedali alespoň jeden gól.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] , V. David [-] , Š. Vazač [-] - P. Hezoučký [-] , L. Tvrzický [-] , J. Špán [-] , V. Valenta [-] , O. Šťastný [-] - M. Ježek [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
J. Sojka [-] - K. Račák [-] , P. Vávra [-] , A. Jeroušek [-] , P. Martinec [-] , . Průša [-] , D. Brtna [-] , D. Kroutil [-] , M. Klabouch [-] , M. Šachl [-] , J. Sukdol [-]

Hráči zápasu: Š. Hájek - A. Jeroušek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZEVL Karel - AMBROŽ Martin (N), FIKTUS Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Petr Snížek
Tip experta: výhra domácích

Béčkům se většinou venku nedaří. Nevím, jak to mají v Lišově s pendlama, ale i tak. Vyhraji domácí – 3:2.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza