Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 10:15

23.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohunice berou tři body


10

Domácí o třech bodech rozhodli už během prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Na umělé tráve se utkaly celky, které bojují o třetí příčku tabulky. Zápas přinesl zajímavý úvod. Hned ve 3. minutě Hrazdílek trestuhodně chyboval a míč uklidil do brány po Šmerdově přihrávce Ševčík - 1:0. V 9. minutě bylo srovnáno. Hostující kapitán Švarc vrátil takřka ztracený míč akrobaticky před bránu, kde jej pohotově poslal do sítě kanonýr Lapeš - 1:1. V 18. minutě si domácí vzali vedení zpět na svoji stranu. Šmerda dostal na levém kraji prostor a přesnou přihrávkou našel na penaltě Pavlíčka, který neomylně k tyči skóroval - 2:1. Domácí do přestávky přidali ještě jednu branku. Ve 38. minutě hosté ztratili po autovém vhazování míč, který sebral Šmerda a přesnou ránou k tyči z velkého vápna uklidnil domácí celek - 3:1. 

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhém poločase se sice hosté snažili o korigování výsledku, ale jedinou branku vstřelili domácí. V 67. minutě se po rychlé akci středem hřiště dostal do brejku Ševčík, který obešel gólmana Koukala a do prázdné brány upravil výsledek na 4:1 pro bohunický Tatran.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Bohunice
TJ Tatran Bohunice (FB): Pochvalu si zaslouží každý člen týmu, protože dnes jsme předvedli nejlepší zápas sezóny. Už ve třetí minutě otevřel skóre Ševčík, a nastolil tak tempo utkání. Na něho navázal Pavlíček a Šmerda, který ke gólů připsal i 3 asistence. Na konečných 4:1 upravil druhým gólem v utkání Ševčík.




Sestavy


TJ Tatran Bohunice
D. Kunický [-] - A. Krejčí [-] , M. Král [-] - D. Řeřucha [-] , D. Šmerda [-] (74. J. Stambolidis [-] ) , R. Ševčík [-] (68. N. Burčík [-] ) , P. Martinek [-] (74. S. Kopáč [-] ) , M. Pavlíček [-] , J. Kokorský [-] , T. Koreň [-] , D. Bednář [-] -

TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] (64. J. Synek [-] ) - R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , J. Daniel [-] (74. S. Tichý [-] ) , P. Pacula [-] (64. P. Hřebabecký [-] ) , J. Vašina [-] (64. J. Pazdera [-] ) , M. Garčic [-] , M. Moravec [-] , J. Švejkar [-] (64. P. Horáček [-] ) , P. Lapeš [-] , L. Hrazdílek [-]

Počet diváků: 78. Rozhodčí: Jílková Karolína - NEJEZCHLEB Miroslav, MACHOREK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Rostislav Sodomka
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas a body si oba týmy rozdělí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích