J. Coufal 17. (p.)
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 10:15

21.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Havlíčkův Brod doma padnul


Branky


17. J. Coufal (p.) - 4. F. Krula , 13. L. Daněk
7

Hostující nástup a dvě branky, to stačilo k výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí tým nezačal tentokrát dobře. Ve třinácté minutě prohrával o dvě branky. Hned ve čtvrté minutě po pohledné akci zprava zakončoval do poloprázdné branky Krula, 0:1. Za necelých deset minut později hasil dlouhý míč před vápnem Jakub Mazánek hlavou, ale Libor Daněk z první trefil odražený míč ze třiceti metrů přesně, 0:2. Domácí byli do té doby málo aktivní, odvážní. Dvě inkasované branky pro ně byl pořádný direkt a zároveň budíček. Přesto odvahu hledali někteří hráči marně. Po sedmnácti minutách hry se naskytla situace snížit. Jakub Coufal těsně před odkopem obránce míč vypíchl a ten jej sestřelil. Protože to bylo v pokutovém území kopala se penalta. Sám postižený se nemýlil, 1:2.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas se celý nesl ve snaze domácích o vyrovnání. Dobře organizovaná hra hostí a domácí nepřesnosti však další změnu skóre nepřinesla. Vyrovnaný zápas rozhodla první čtvrthodinka a v ní byli produktivnější hosté.

 

FC Slovan Havlíčkův Brod / web



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Jindřich Adamec (trenér): Utkání jsme si prohráli v první desetiminutovce dvěma totožnými situacemi soupeře na, které jsme se celý týden připravovali.Zbytek zápasu se odehrál převážně v naší režii. Ale dobývání dobře organizované defenzivy soupeře a finální fáze je v této sezoně naše bolavá Achillova pata.




Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Mazánek [-] - J. Pabousek [-] , F. Merunka [-] (59. V. Novák [-] ) , L. Dočkal [-] , J. Coufal [-] , J. Pavlas [-] (76. V. Hloušek [-] ) , A. Dejl [-] , A. Novák [-] , M. Pavlík [-] , D. Fikar [-] (71. P. Víšek [-] ) , M. Cakl [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - A. Merdita [-] (59. A. Macek [-] ) , V. Kamenský [-] , I. Shlaban [-] , L. Daněk [-] , M. Kozel [-] , F. Krula [-] , R. Novotný [-] , T. Vrba [-] (69. D. Bartoš [-] ) , P. Loup [-] , T. Šperka [-]

ŽK: 37. M. Cakl , 44. F. Merunka - 61. I. Shlaban .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Habermann Lubomír - PETRÁSEK Jan, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Adam Savi
Tip experta: výhra hostů

Havlíčkuv Brod se dlouhodobě výsledkově trápí. Na domácím stadionu od nich očekávám bojovný výkon, ale na výhru podle mě stačit nebude - 1:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích