2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2023 17:30

18.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr pro domácí Start


Branky


9

Dohrávka přinesla derby brněnských celků. Ze třech bodů se radoval domácí favorit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V zápase šli domácí do vedení už v 6. minutě, když se přímo z rohu s přispěním teče hostujícího hráče trefil Patrik Demeter - 1:0. Potom početná návštěva viděla v prvním poločase taktickou bitvu s minimem šancí. Domácí se nikam nehnali a ani hosté nechtěli otevřít svoji obranu. Vzruch tak přinesly na obou stranách pouze standartní situace. Až v poslední minutě prvního poločasu po rychlém brejku Startu Doubravský skvěle našel centrem Dominika Havlína, který hlavičkou z malého vápna těsně minul soupeřovu branku.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas začal málem podobně jako první, když po domácím rohu nikým nekrytý Dominik Havlín hlavou z malého vápna trefil pouze hostujícího gólmana. Klíčový moment přišel v 55. minutě, kdy byl vyloučen hostující hráč Řeřucha. Přesilovku Start využil v 72. minutě. Po centru Michala Hubra nejdříve hlavu Robina Demetera skvěle vyrazil gólman Kunický, následující dorážku Dominika Havlína obránci zablokovali pouze k Doubravskému, který dotlačil balón do sítě - 2:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Brno
Milan Frimmel (trenér): Připravovali jsme se na standardky soupeře, ale po povedeném začátku jsme nakonec ze standardní situace udeřili my. Jsem rád, že jsme soupeře nepustili do vyložené šance.

TJ Tatran Bohunice
TJ Tatran Bohunice (Facebook): V úvodu utkání jsme si nepohlídali rohový kop a prohrávali jsme. Zbytek prvního poločasu byl bojem o střed pole. Druhý poločas byl v roli jednoho člověka, a to hlavního rozhodčího, který to absolutně nezvládl. Naši borci si zaslouží pochvalu za bojovný výkon a snahu, kterou v deseti předváděli.



Sestavy


TJ Start Brno
F. Chmiel [-] - Š. Žalud [-] , M. Avdić [-] , M. Hubr [-] - P. Demeter [-] , O. Doubravský [-] (85. A. Stasiuk [-] ) , V. Ryšavý [-] , R. Demeter [-] - L. Kaláb [-] , J. Jonáš [-] , D. Havlín [-]

TJ Tatran Bohunice
D. Kunický [-] - M. Král [-] , F. Kotoun [-] , A. Krejčí [-] , D. Řeřucha [-] - M. Pavlíček [-] , J. Stambolidis [-] (59. R. Ševčík [-] ) , D. Bednář [-] (80. S. Kopáč [-] ) , P. Martinek [-] , D. Šmerda [-] (67. J. Kokorský [-] ) - N. Burčík [-] (67. T. Koreň [-] )

ŽK: 50. D. Řeřucha , 55. D. Šmerda , 57. N. Burčík . ČK: 56. D. Řeřucha .
Počet diváků: 570. Rozhodčí: Budovič Pavel - MACHOREK Jakub, MALIMÁNEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Marko Totka
Tip experta: výhra domácích

Domácí si v pohodě uhrají tři body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů