1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 15:30

17.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Start vydřel tři body


Branky


7

Strart vyhrál, i když hrál skoro celý zápas v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hosté šli už v 11. minutě do desíti, když Pařízek trefil kopačkou do hlavy Hrazdíka a ten musel s velkou tržnou ránou odjet do nemocnice. Domácí přesilovku využili. Ve 26. minutě byl Lapeš faulován ve vápně a sám penaltu střelou o tyč proměnil - 1:0. V první poločase už další branka nepadla.

Hosté po přestávce rozhodli

Po pauze se hosté zvedli a dokázali zápas otočit. Pomohla jim k tomu hlavně rychlá vyrovnávací branka ze 46. minuty. Střelcem byl Avdić - 1:1. V 69. minutě chybovali domácí ve středu pole, na hranici velkého vápna si míč zpracoval Doubravský a prudkou přízemní střelou poslal favorita zápasu do vedení - 1:2. V 89. minutě zhatil veškeré naděje domácích Pacula, který po druhé žluté kartě putoval do sprch. Konečnou podobu dal výsledku v nastaveném čase Havlín, který z úhlu propáli Koukala - 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Václav Dvořák (trenér): Nedokázali jsme si pohlídat finální věci, pochytali nás do šesti ofsajdů. Je potřeba vše vidět v globále. Soupeř to jakousi rutinou a kvalitou dovedl do vítězného konce. Chodil do přečíslení, byl pozorný a my jsme si nevytvářeli šance.




Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - P. Lapeš [-] , R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , L. Hrazdílek [-] (19. P. Horáček [-] ) , P. Pacula [-] , J. Vašina [-] , D. Odehnal [-] , M. Garčic [-] , J. Švejkar [-] (75. V. Fajkus [-] ) , J. Pazdera [-] (88. S. Tichý [-] )

TJ Start Brno
F. Chmiel [-] - M. Avdić [-] (46. M. Hubr [-] ) , Š. Žalud [-] , M. Sedlo [-] - P. Demeter [-] , R. Demeter [-] , O. Doubravský [-] (79. L. Kaláb [-] ) , V. Ryšavý [-] , M. Pařízek [-] - J. Jonáš [-] , D. Havlín [-]

ŽK: 27. M. Garčic , 67. P. Lapeš , 75. M. Blahoudek , 86. P. Pacula - 25. R. Demeter , 25. V. Ryšavý , 81. M. Sedlo , 86. F. Chmiel . ČK: 89. P. Pacula - 11. M. Pařízek .
Počet diváků: 380. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - TERBER Ondřej, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jakub Coufal
Tip experta: výhra hostů

0:2 - Start má ambice postoupit do MSFL. Zaváháni z minulého kola bude chtít odčinit a vyhraje.

Tip: výhra domácích