Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:15

15.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohunice berou tři body


Branky


8

Domácí potvrdili roli favorita a smetli poslední Humpolec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí chtěli na umělé trávě proti outsiderovi z Vysočiny zabrat a odčinit porážku z Lanžhota. Hosté se dlouho drželi, ale rozhodující ránu inkasovali těsně před poločasovou přestávkou. Ve 43. minutě se k přímému volnému kopu postavil Martinek a parádní ránou nedal Prchalovi šanci - 1:0. Nakonec šli tak do kabin v lepší náladě domácí.

Domácí si vedení pohlídali

Po přestávce domácí začali proměňovat šance a přidali další tři góly. V 50. minutě se k přímému volnému kopu postavil Bednář a míč propadl na zadní tyči, kde jej dosítě uklidil Pavlíček - 2:0. Za dalších sedm minut se prodral do vápna Petřík a od koncové čáry našel patičkou na malém vápně Burčíka, který neměl problém svoji šanci proměnit - 3:0. V 87. minutě vyslal Vlach za obranu Řeřuchu, který svůj nájezd z pravé strany proměnil střelou na zadní tyč - 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Bohunice
TJ Tatran Bohunice (FB): A-mužstvo dnes předvedlo úplně jiný výkon než minuly týden a zaslouženě si připisují obzvlášť důležité vítězství. Za zmínku stojí všechny 4 krásné góly a také nula v zádech. Pevně věříme, že nás tento povedený zápas nabudí do dalšího průběhu soutěže!

AFC Humpolec
Roman Veselý (trenér): Opakování scénáře z minulého týdne. Za stavu 0:0 jsme neproměnili dvě stoprocentní šance. Po prvním inkasovaném gólu z přímého kopu to na kluky dopadlo.



Sestavy


TJ Tatran Bohunice
D. Kunický [-] - M. Král [-] , F. Kotoun [-] , A. Krejčí [-] , D. Řeřucha [-] - M. Pavlíček [-] , D. Bednář [-] (82. J. Kokorský [-] ) , P. Martinek [-] , D. Petřík [-] (69. J. Stambolidis [-] ) , D. Šmerda [-] (75. J. Vlach [-] ) - N. Burčík [-] (75. T. Koreň [-] )

AFC Humpolec
A. Prchal [-] - A. Zástěra [-] (58. Š. Zástěra [-] ) , J. Benáček [-] , J. Pešek [-] (58. V. Šmíd [-] ) , J. Maršík [-] (77. P. Vavřička [-] ) , V. Havlín [-] (61. D. Šerý [-] ) , I. Popovych [-] (77. D. Homola [-] ) , M. Havel [-] , A. Savi [-] , O. Luňáček [-] , M. Pecha [-]

ŽK: 73. N. Burčík - 77. O. Luňáček , 82. M. Havel .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - MACHOREK Jakub, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Opina
Tip experta: výhra domácích

Humpolec hraje o záchranu a každý zapas je pro něj důležitý. Bohunice ale budou chtít napravit porážku z prvního jarního kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích