A. Plichta 53. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2023 17:30

31.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vítěze nemělo


Branky


53. A. Plichta (p.) - 96. J. Batelka
6

O záchranářské body se hrálo na hřišti Velkého Meziříčí, kam zavítala Vrchovina.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Za krásného, slunného počasí a výborná atmosféra doprovázela na pažitu ve VelMezu toto okresní derby.

První velkou šanci měl domácí soubor. Zleva centr Partla pozdvihl v chumlu obránce a domácí mohli jít do vedení, ale v poslední chvíli pravačka Šmídy zachránila jistému gólu. Nakonec se ukázalo, že to byla jediná slibná akce první půle.

Na konci poločasu se hloupě nechal během dvou minut vyloučit domácí Mrňa, když dostal za dva zákroky žluté karty a šel se sprchovat.

Body se dělily

 

Do druhé půle měli hosté výhodu hry proti deseti domácím. Ale z počátku tento hendikep nebyl vůbec znát.

Navíc brzy se po levé straně vřítil do vápna Partl a jeho zpětná přihrávka skončila na ruce hostujícího obránce - penalta. Tu s přehledem proměnil Plichta, nedal Šmídovi šanci, který směr vystihl - 1:0.

Tato branka nevěstila pro hosty nic dobrého. Začalo tak velké dobývání Lacmanovy svatyně. A domácí sebemenší náznak využívali k brejkům. Kiks na půlce vyrobil Martin Ráliš, když podklouzl, domácí šli přes půl hřiště sami na brankáře Šmídu, ale ten pojistku odmítl. To byl zlomový okamžik zápasu, který by znamenal jisté vítězství.

Domácí přestali hrát, zdržovali u rohového praporku, ale účel světí prostředky. To se jim nakonec stalo osudným, protože v šesté minutě nastavení z poslední akce zápasu se míč po nákopu dostal za obranu VelMezu, na jehož konci byl Jiří Batelka, který pod Lacmanem vystřelil naději na záchranu a vyrovnal - 1:1.



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě
Lukáš Michal - trenér: Derby o šest bodů jsme chtěli zvládnout lépe, bohužel nervozita nám příliš svazovala nohy. Utkání ovlivnila červená karta před poločasem, která nám spíše ublizila než pomohla. Po chybě na pravé straně a proměněné penaltě soupeře jsme se dostali do těžké situace a pouze díky štěstí v 90’ jsme dokázali vybojovat velice důležitý bodik.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - P. Mucha [-] , M. Sysel [-] , T. Mrňa [-] , M. Malata [-] (90. M. Lokvenc [-] ) , A. Plichta [-] , P. Partl [-] (94. K. Crhan [-] ) , P. Dolejš [-] (90. A. Havlík [-] ) , M. Bouček [-] (60. M. Malata [-] ) , M. Puža [-] , V. Hron [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - J. Batelka [-] , M. Ráliš [-] , D. Bača [-] (80. R. Hlaváč [-] ) - D. Ráliš [-] (60. P. Vacek [-] ) , M. Svoboda [-] , F. Nečas [-] , D. Šteffl [-] , P. Duda [-] - R. Matulka [-] , M. Jícha [-] (60. P. Sytař [-] )

ŽK: 41. T. Mrňa , 43. V. Hron , 94. M. Puža , 97. A. Plichta - 58. P. Duda , 96. M. Sáblík . ČK: 43. T. Mrňa .
Počet diváků: 680. Rozhodčí: Vejtasa Simon - KOLÁŘ Jaroslav, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích