Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

30.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uherský Brod zabral a živí naději na záchranu


Branky


5

MSFL jde do finiše a brzy se rozhodne o sestupujících i o týmu, který si zahraje druhou ligu! Jak dopadla bitva o důležité body mezi zachraňujícím se Uherským Brodem a Hodonínem?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Hrdinou duelu byl domácí Strachoň, který se poprvé prosadil v 6. minutě po standardní situaci Mančíka. Balon po jeho přesném centru zblízka uklidil do sítě.

Ve 12. minutě to bylo už 2:0 a podruhé se prosadil Strachoň, kterému opět asistoval Mančík. Domácí forvard se tentokrát prosadil hlavu po centru z levé strany.

Broďané měli zbytek první půle pod kontrolou. Zaskočený Hodonín se do přestávky k žádné vážnější šanci nedostal. Domácí naopak další dvě nebo tři slibné situace nedohráli.

Brod si tři body pohlídal

Fotbalisté Uherského Brodu se po změně stran spíše zatáhli a nechali hrát i rivala ze Slovácka. Děj utkání se však odvíjel spíše mezi šestnáctkami.

Domácí definitivně uklidnil třetím gólem Strachoň, jenž v 69. minutě korunoval svůj výkon.

Hosté vzápětí po trefě Bohuna výsledek zkorigovali, ale na zvrat v žádném případě neměli.

Broďané se díky prvnímu jarnímu domácímu triumfu posunuli v tabulce MSFL na čtrnácté místo, za sebou nechali rovněž sestupem ohrožené soupeře z Vrchoviny, Velkého Meziříčí a Frýdlantu nad Ostravicí.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Lukáš Pazdera - trenér: sem rád, že si kluci uvědomili vážnost situace a zápas takto zvládli. Tři body jsme nutně potřebovali. Výhrou nad Hodonínem jsme se nadechli, situaci máme před závěrečnými třemi zápasy ve vlastních rukou. A i kdyby z druhé ligy padaly dva moravské týmy a z MSFL čtyři, nyní jsme mimo sestupové příčky, na kterých chceme zůstat.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
V. Nemrava [-] - J. Švrček [-] , M. Flasar [-] , M. Lorenc [-] (89. A. Kadlček [-] ) - L. Nevařil [-] , M. Michalec [-] (89. V. Straňák [-] ) , O. Strachoň [-] (74. D. Valenta [-] ) , M. Mančík [-] (61. J. Obdržálek [-] ) , M. Leskovjan [-] - J. Michalec [-] (89. T. Chrudina [-] ) , D. Venený [-] -

FK Hodonín
M. Petráš [-] - Y. Glushach [-] , A. Dunda [-] , M. Papež [-] (65. O. Sukup [-] ) , P. Bohun [-] , M. Holek [-] (71. E. Burac [-] ) , L. Bobčík [-] , M. Kadlec [-] (46. F. Mazuch [-] ) , l. pernica [-] (65. V. Raisigl [-] ) , P. Kyselka [-] , T. Langer [-] (65. T. Jáger [-] )

ŽK: 54. M. Lorenc , 79. J. Obdržálek - 44. M. Holek , 51. F. Mazuch , 92. P. Kyselka .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Slabý Jiří - EHRENBERGER Tomáš, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Horyna

Expert: Patrik Chovan
Tip experta: výhra hostů

Hodonín je tabulkovým favoritem a na hřišti zachraňujícího se Brodu vyhraje.