Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2023 18:00

14.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neporazitelné Načešice si v posledním utkání připsaly tři body, přesto to byl vyrovnaný zápas


5

Dřenice v této soutěži končí na bronzovém místě, čímž jim gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů v nadcházející sezóně. Dřenice mají nejlepší útok v celé lize, a to proto, že nasázely 104 branek. Načešice ty jsou za celou sezónu neporaženi, tudíž získávají zlaté ocenění, čímž jim také gratulujeme. Načešice mají naopak nejlepší obranu v lize, poněvadž obdržely pouhých 24 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění brankáře Gajdošíka a spousta vstřelených gólů

Do zápasu šly oba týmy s velkou chutí něco uhrát, ale Načešice měly tu motivaci, že si chtějí udržet celosezonní neporazitelnost. Pro hosty už to ve 3. minutě nevypadalo moc dobře, protože vedení se ujal domácí tým, a to po centru z levé strany od Kostky, který to naservíroval do prázdné brány Čechlovskému, a ten už jen doklepával, 1:0. Po vstřelené brance se domácí dostávali více do šancí, která přišla hned v 8. minutě. Centr Mattuše z pravé strany do malého vápna, kde si hledal prostor Jiří Adámek, který hlavičkou vystrašil brankáře Gajdošíka, jenž musel naposlední chvíli míč konečky prstů vytěsnit nad bránu a následoval rohový kop. Ten si vzal na starost Mattuš a ve vápně našel Martina Adámka, který ze dvou metrů trefil hlavou Gajdošíka a míč vyrazil do bezpečí. V 10. minutě se hosté radovali z vyrovnání. Nákop z vlastní půlky hřiště na útočícího hráče, přes chybu bránícího hráče domácích se k míči dostal Svoboda a krátkým poťuknutím vyslal Tamchynu do samostatného úniku, který byl s přehledem proměněn. Ve 25. minutě všem přítomným zatrnulo, poněvadž přišlo vážné zranění hostujícího brankáře. V souboji ho nešetrně kopnul do zad Kostka. Gajdošík byl za potlesku diváků odnesen na nosítkách a následně převezen do Nemocnice. Petře, tímto ti přejeme brzké uzdravení. Ve 36. minutě se hosté dostali do vedení, když se Netáhlo trefil nádhernou střelou z hranice velkého vápna přímo do pravé šibenice. Domácí brankář Kubalík pouze sledoval zapadající míč do jeho brány. O pár minut později měl na hlavě gólovku Pilný, který dostal centr přesně na hlavu, ale z malého vápna minul. Ve 42. minutě se stav utkání opět měnil. Obránce hostí mohl po obrovské chybě spytovat svědomí, když přihrávkou dozadu našel místo svého brankáře Čechlovského, který si míč před brankářem posunul a následně na něj číhala prázdná brána, kterou nemohl minout, 2:2. Aby toho nebylo málo, tak do poločasové pauzy se hosté dostali zpátky do vedení. Střela z úhlu v podání Svobody skončila na rukavicích brankáře Kubalíka, jenže míč vyrazil nešetrně před sebe, kde stálo několik hráčů Načešic a jeden z nich byl Tamchyna, který si tak připsal druhý gól v zápase.

 

Načešice přidaly pojišťující branku

Domácí udělali do druhého poločasu dvě změny a mohlo se v utkání pokračovat. Prvních dvacet minut druhé půle bylo spíše o boj ve středu pole. Občas bylo k vidění nějaké zakončení, ale to bylo spíše ze zoufalství. Až v 65. minutě se hosté dostali do dvoubrankového vedení. Tamchyna vybídl přihrávkou pod sebe Čížka, který svou střelou vyprášil Kubalíkovi rukavice, jenže střelu vyrazil před sebe, kde byl osamocený kapitán Šafránek, a ten už neměl problém míč dopravit do prázdné brány, 2:4. V tu chvíli nezbývalo domácím nic jiného než hrát více ofenzivně, a tak v 74. minutě měl na hlavě snižující gól Martin Adámek, který po centru Kostky hlavičkoval přímo do rukavic hostujícího brankáře. O pár minut později se domácí pomalu radovali, jenže projektil Martina Adámka skončil na horní brankové konstrukci. Do konce utkání se již nic dalšího nestalo, a tak Načešice si natáhly šnůru neporazitelnosti.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Matěj Tezour - Záložník: Zápas proti nejlepšímu celku sezóny jsme neodehráli špatně. Soupeř byl sice o něco lepší, ale i tak to bylo herně docela vyrovnané utkání a šance byly na obou stranách. Soupeř byl bohužel produktivnější. Nezbývá než Načešicím pogratulovat k prvnímu místu a k postupu.

TJ Mezilesí Načešice
Ondřej Pilný - Útočník: Do zápasu jsme vstoupili špatně, ospale jakoby se nám už nechtělo, ale naštěstí jsme se dokázali trochu probrat a do poločasu jít do vedení. Po změně stran jsme navýšili vedení a utkání dovedli celkem v poklidu k vítězství. Mrzí nás zranění brankáře Gajdošíka veříme, že to nebude nic vážného. Jsme rádi, že jsme i poslední zápas sezóny zvládli vítězně a celou soutěží prošli bez porážky. Soutěž jsme zaslouženě vyhráli a veříme, že se nám bude dařit i příští rok ve vyšší soutěži, i když to nebude nic lehkého.



Sestavy


Dřenice
L. Křemenák [-] - P. Vladyka [-] , L. Kostka [-] , M. Hybeš [-] , O. Čechlovský [-] (70. D. Čapek [-] ) , O. Martinec [-] , M. Adámek [-] , L. Marek [-] (46. M. Tezour [-] ) , J. Adámek [-] (46. J. Hybeš [-] ) , P. Popelka [-] , D. Mattuš [-]

TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] (25. J. Novák [-] ) - M. Tamchyna [-] , J. Hladina [-] , M. Šafránek [-] , M. Svoboda [-] , M. Netáhlo [-] , J. Čížek [-] , V. Svoboda [-] , T. Tlapák [-] (75. M. Jirásek [-] ) , O. Pilný [-] , Š. Kramařík [-]

ŽK: 58. T. Tlapák , 71. Š. Kramařík . ČK: 88. Š. Kramařík .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Kutřín Jaroslav - VÁVRA Petr, BRANDSTEIN René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Pilař
Tip experta: výhra hostů

Byť jsou domácí nejlépe střílejícím týmem, tak to na hosty stačit nebude a udrží celosezonní neporazitelnost.

Tip: výhra hostů