Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrast se s ničím nepárala a nadělila Křižanovicím sedm gólů


Branky


5

Chrast se po několika skvělých výkonech dostala na osmé místo, kde o něj v posledním utkání bude nadále bojovat. Momentálně má pět zápasů bez porážky a v posledním zápase se utkají proti druhým Miřeticím, kde mohou ukázat svojí formu. To Křižanovice se trápí čím dál víc a už jen čekají na konec sezóny, přesto jsou ve spodu tabulky na jedenáctém místě. Mají druhý nejhorší útok ligy se 35 vstřelenými brankami. V posledním utkání vyzvou Heřmanův Městec, který může usilovat o páté místo okresního přeboru Chrudim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Málek dvěma góly zařídil Chrasti tříbrankový náskok

Do utkání s Křižanovicemi vstoupila Chrast rychle vstřeleným gólem. Už v 5. minutě se trefil Drahoš, který napřáhl z velké dálky a jeho pumelice skončila přesně v šibenici za zády Straky. Domácí pokračovali v aktivitě a ve 22. minutě se prosadil Šiba. Dobře sehraný rohový kop na bližší tyč, odkud stylově skóroval osamocený Šiba. O šest minut později hosté snížili. Po chytře rozehraném přímém kopu nadělal míč brankářovi Dostálovi na mokrém hřišti problémy, který se odrazil k dorážejícímu útočníkovi Jeníčkovi a zápletka byla na světě, 2:1. Chrastečtí fotbalisté se poučili z minulých zápasů a tentokrát vypracovaný náskok neztratili. Po obdržené brance hráli domácí aktivně a odměnou jim byly dva vstřelené góly, o které se postaral Málek. Zkušený hráč Málek byl v obou případech důrazný a důsledný. Do kabin se šlo za stavu 4:1.

Chrast ve druhé půli navýšila skóre na sedm branek

Obraz hry se ve druhé půli příliš neměnil. Domácí drželi míč na svých kopačkách a hostům se nedařilo dostávat šancí. V 65. minutě zvýšil na 5:1 Šprongl, domácí předvedli pěknou kombinaci, na jejímž konci dorazil míč do prázdné branky. Hosté o tři minuty později vstřelili druhý gól v zápase, když se prosadil Ondřej Pilař, ale to bylo z jejich strany vše. Naopak domácí přidali další dvě branky, a to zásluhou dorostence Dvořáčka a Gregora, čímž upravili konečný stav na 7:2. Zasloužené vítězství pro tým z Chrasti.



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Jakub Cimburek - Záložník: Pomohla nám brzká vstřelená branka, kdy Drahoš vymetl z dálky šibenici. Zvládli jsme krizovou chvíli, kdy soupeř snížil na rozdíl jedné branky a po vstřelení gólu na 3:1 se už zápas odehrával v podstatě jen v naší režii. Další dobrý výkon, který potvrdil vzestupnou formu v průběhu jara.

Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Bohužel, z naší strany není co hodnotit. Jsme v útlumu, nic nám nevychází, kupíme a opakujeme zbytečné chyby, které nás sráží stále níž a níž. Skóre hovoří jasně, domácí předvedli kvalitní výkon a jejich vítězství je zasloužené.



Sestavy


SK Chrast
J. Dostál [-] (63. J. Tatíček [-] ) - M. Drahoš [-] , J. Cimburek [-] (65. F. Dvořáček [-] ) , D. Málek [-] , M. Rejfek [-] (74. T. Rázek [-] ) , J. Plosza [-] , T. Kratochvíl [-] (78. J. Kadavý [-] ) , T. Šiba [-] , T. Nevole [-] , M. Šprongl [-] (80. D. Nevole [-] ) , J. Gregor [-]

Křižanovice
D. Straka [-] - J. Pilař [-] , M. Novák [-] , J. Musil [-] , P. Bakeš [-] (46. O. Prokopchuk [-] ) - O. Pilař [-] , J. Faltys [-] , D. Košárek [-] , T. Stryka [-] - P. Jeníček [-] , J. Janeček [-] (61. T. Rejl [-] ) -

ŽK: 33. M. Novák , 46. J. Pilař .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: remíza

Oba týmy jsou na tom podobně. Forma, hráči, umístění v tabulce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích