Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezastavitelné Miřetice nasázely Slatiňanům sedmičku


Branky


7

Miřetice se v této sezóně pyšní druhým nejlepším útokem a zároveň druhou nejlepší obranou. Celý tým se snaží dotáhnout první tým tabulky z Načešic, ale ty jsou stále neporaženi. V příštím utkání je čekají Kameničky, které Miřetice potrápí co nejvíc to půjde. Slatiňany ty se moc gólově neprosazují, a tak jsou společně s Křižanovicemi třetím nejhorším celkem se vstřelenými brankami. Oba týmy si tak zajistily udržení se v okresním přeboru pro další ročník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé tři góly dostaly Miřetice do dvoubrankového vedení

V tomto zápase se potkaly úplně odlišné týmy. Miřetice, které válcují jednoho soupeře za druhým a k tomu mají několik zkušených hráčů. Naopak Slatiňany, které před tímto zápasem měly slušné výsledky, tak se potvrdilo, že na týmy z top 3. nemají, ale to nám v příštím utkání mohou ukázat, poněvadž se postaví proti Dřenicím. Zápas začal tak, jak asi každý očekával. Miřetice měly míč povětšinu času na svých kopačkách a soupeři nic nedovolily. Slatiňanům nezbývalo nic jiného než hrát na brejkové situace. Domácí se ujali vedení už ve třetí minutě po zásluze Berana, který využil nedůrazu obrany hostí. Na druhou branku se diváci dlouho nenačekali, poněvadž se už ve 12. minutě trefil Modráček, který pečetil skóre na 2:0. O šest minut později to vypadalo s hostujícím týmem na ručník. Třetí branku v 18. minutě zařídil bývalý druholigový hráč Drahoš. Hosté se po třetím obdrženém gólu zvedli, a tak snížili na 3:1, kdy se trefil z otočky dorostenec Preisler. Pozbytek první půle se hosté pokoušeli dostávat do nějakých příležitostí, ale marně. To domácí kontrolovali hru a bavili se fotbalem. Do kabin se šlo za stavu 3:1.

Slatiňany nenašly do konce zápasu recept na vyrovnání

Druhý poločas se odehrával jako ten první. U domácích převládalo držení míče a vytváření si gólových příležitostí. Slatiňany se po poločasové pauze pokoušely vyrovnat. Po dvou minutách výkopu druhé půle domácí navýšili svůj náskok už o tři branky. Zásluhu na tom měl Tomáš Polívka. Do konce utkání se povedlo domácím vstřelit další tři branky, které zařídil Sokol, Beran a Tomáš Polívka. Slatiňany už pouze kontrolovaly časomíru, kdy se odpíská konec zápasu. V tomto utkání rozhodla zkušenost a chytrost. Hosté musí tento zápas hodit rychle za hlavu a soustředit se na další. Miřetice si tak po zápase mohli vyřvávat, jak se jim zachtělo. Diváci se tak u tohoto utkání nemohli vůbec nudit, protože viděli gólové hody.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Ondřej Polívka - Útočník: Slatiňany přijely s velmi mladým týmem, takže jsem úplně něvěděl, co od zápasu očekávat. To se víceméně potvrdilo, když to během prvním dvaceti minut bylo 3:1. Do stavu 3:0 jsme to měli celkem pod kontrolou. Mohli jsme vést možná o něco víc, kdybychom proměnili další dvě tutovky, ale místo toho jsme si nechali dát gól na 3:1. To nás vyvedlo do konce poločasu z rytmu. Na začátku druhého poločasu se nám naštěstí podařilo vstřelit rychlý gól na 4:1 a pak jsme si to už pohlídali. K tomu jsme přidali ještě pár branek. Pro nás další důležité vítězství před výjezdem do Kameniček, kde nás nečeká nic jednoduchého.

Spartak Slatiňany B
Václav Stryka - Útočník: Od první minuty byli domácí aktivnější, obranu řídila druholigová posila, takže bylo velmi těžké vyvinout aktivitu vepředu. Po chybách obrany byl stav na začátku utkání 3:1 a domácí potvrzovali svou dominanci v průběhu celého zápasu, taktéž se jim povedlo dosáhnout netradičních branek, ať už z dalekého voleje nebo přímého kopu. Zaslouženě jsme tedy prohráli, zvítězila zkušenost a šikovnost miřetických.



Sestavy


TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - L. Doležal [-] , L. Vodrážka [-] , J. Modráček [-] , R. Kašpar [-] , J. Beran [-] , O. Polívka [-] , P. Drahoš [-] , T. Polívka [-] , F. Sokol [-] , J. Polívka [-]

Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - J. Preisler [-] , J. Kolář [-] , D. Farkaš [-] , R. Kollert [-] , T. Venzara [-] , S. Opavský [-] , P. Semenec [-] , P. Venzara [-] , F. Harsa [-] , D. Slavík [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novotný Bohumil - PETIK Roman, JELÍNEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Miřetice jsou doma ve skvělé kondici a mladí kluci ze Slatiňan nebudou stíhat tempu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích