2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá půle zápasu rozhodla o jasném vítězi


Branky


7

Křižanovice, které se před tímto zápasem hodně trápily, což výsledky dokazují. Křižanovice mají třetí nejhorší útok po Krouně a Slatiňanům. V příštím utkání zajíždí do Tuněchod, které se na jaře dost trápí. Naopak Kameničky zažívají skvělou jarní část sezóny a pyšní se několika vyhranými zápasy, ale přesto se umisťují na osmé příčce tabulky. Příští zápas vyzvou druhé Miřetice, což by mohlo přinést mnoho branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas nepřinesl žádnou branku

Zápas odehrály dva vyrovnané mančafty, což se i hrou potvrdilo. Z personálních důvodů se do branky domácích musel postavit Musil, jež obvykle nastupuje hlavně na stoperovi a hned v první minutě musel po chybě domácí obrany řešit tutovku Rybičky, ale Musil se nezalekl a míč s klidem vyrazil mimo bránu. Na míči byli hlavně domácí, ale k nějaké větší šanci, potažmo k nebezpěcnému zakončení se nedostali. Kombinační hra Kameniček nebyla v tomto zápase dobrá, a když už se k něčemu schylovalo, tak si hosté vytrhali všechny vlasy na Prokopovi, který byl po celý zápas všude. Zhruba po půl hodině hry přišla další chyba v rozehrávce domácího týmu, kterou vystihl kapitán Horák a předložil Hlouškovi. Ten v moment, kdy Musil nebyl zpátky v bráně, tak trefil bránícího Nováka, a když se dostal po souboji k míči zpět, tak vyslal velice slabou střelu, která sice z rukou Musila vypadla, ale ten ji jěště stihl zachytit před brankovou čárou. Poločas nám tedy skončil bez branek.

Křižanovice vyhrály druhý poločas

Druhý poločas se hrál obdobný fotbal jako v poločase prvním. Ve 49. minutě nařídil rozhodčí sporný rohový kop. Centr Faltyse si našel nikým nehlídaný Jan Pilař a pohlednou hlavičkou poslal domácí do vedení 1:0. Odpovědět mohl po třech minutách Hloušek, který dostal za velkým vápnem více volného prostoru, ale opět vyslal slabou střelu do rukavic Musila. Následovala část hry, kdy trochu více začali hrát Kameničky, ale přes obranu Křižanovic jim to prostě nešlo. Domácí výborně bránili a začínali hrozit z brejků. Jeden takový přišel a v 78. minutě už se domácí radovali z druhé vstřelené branky. Křižný nákop za obranu zpracoval domácí kapitán Ondřej Pilař, který si potáhl míč a zakončil. Proti této střele skvěle zasáhl Brázda, ale pouze míč vyrazil, a tak u dorážky byl nejblíže Janeček, který tak pečetil skóre na konečných 2:0



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Do zápasu jsme opět vstoupili katastrofálně a klidně mohli v 15. minutě prohrávat 0:2. Podržel náš však Jakub Musil, který stál v brance podruhé v životě. Herně jsme podali dobrý výkon, který jsme korunovali v druhém poločase dvěma góly, a jelikož se fotbal hraje na góly, tak je naše vítězství zasloužené.

FK Kameničky
Zdeněk Hloušek - Útočník: V kabině před zápasem jsme si řekli, že musíme proměňovat tutovky, aby nás to nestálo body. Bohužel přesně to se stalo a my odjíždíme domů s prázdnou.



Sestavy


Křižanovice
J. Musil [-] - J. Pilař [-] , M. Novák [-] , J. Štěpán [-] - O. Prokopchuk [-] , J. Faltys [-] , T. Stryka [-] (74. D. Košárek [-] ) , D. Prokop [-] , O. Pilař [-] - P. Jeníček [-] , J. Janeček [-] (89. P. Bakeš [-] ) -

FK Kameničky
Š. Brázda [-] - M. Vamberský [-] , P. Adámek [-] , R. Adámek [-] , T. Rybička [-] (64. D. Adámek [-] ) , Z. Hloušek [-] (55. L. Vodička [-] ) , J. Horák [-] , T. Rys [-] , J. Sadílek [-] , T. Bureš [-] , M. Bureš [-]

ŽK: 79. J. Faltys - 76. D. Adámek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HEJDUK Matěj - ŠEBEK Miroslav, ŠMAHA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: remíza

Tento zápas nám nabídne velice vyrovnaný souboj, Křižanovice jsou běhavý, ale Kameničky mají smrtelné útoky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza