R. Synek 73.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

22.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neproměněná penalta domácích dovedla Kočí k těsné výhře


Branky


6

Tuněchody tímto zápasem stále obsazují dvanáctou příčku tabulky. Mají nejhorší obranu v lize, poněvadž obdržely 63 branek a mají druhý nejhorší útok s 29 vstřelenými brankami. Příští zápas je čeká velice důležité utkání proti týmu z Krouny. V tomto zápase se týmy poperou o oddálení ze sestupových příček. Kočí se mohlo poprvé v jarní části sezóny radovat z venkovní výhry. Předešlé zápasy vyhrálo pouze doma a k tomu si připsalo jednu remízu proti Kameničkám. Po tomto zápase se drží stále v top 5., ale šestý Heřmanův Městec B má zápas k dobru. V příštím utkání se pokusí doma silné Kočí poprvé obrat lídra ligy o všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kočí se dostalo před poločasem do vedení

Do úvodu utkání lépe naskočil outsider. Po chvíli se hosté ujali tempa hra, a tak si začínali vytvářet nějaké náznaky, které ovšem proměněny nebyly, poněvadž kazili finálové přihrávky a střely. Když se hosté pokusili vystřelit, tak vše létalo mimo tři tyče nebo stříleli slabě. Domácí si vytvořili několik rohových kopů, ze kterých byli velice nebezpeční, ale branku to nepřineslo. Pět minut před koncem prvního poločasu se dostali hosté do vedení 0:1. Po přihrávce Janka ze středu pole na kapitána Motyčku znamenalo nebezpečí. Ano a znamenalo, jelikož se zpoza vápna umístěnou střelou na zadní tyč prosadil Motyčka. Lepším týmem, ale ne o moc byli hosté, a tak se do kabin šlo za stavu 0:1.

Špatně zahraná penalta Hýla

Během poločasové pauzy mohli diváci zavítat na výbornou klobásu a nějaké to pití, které je nabudí na druhou půli. Po hvizdu hlavního rozhodčího se druhý poločas odehrával ve stejném sledu. Hosté si přeci jen vytvářeli více gólových šancí, kterou neproměnil nejlepší střelec hostí, Budínský. Kočí mělo vést po 60. minutách 0:3, ale na výsledkové tabuli svítilo skóre 0:1. V 73. minutě to bylo úplně naopak, než jaký byl průběh utkání, poněvadž se domácí radovali ze srovnání. Centr hostujícího hráče na zadní tyč našel Synka, který hlavičkou uklidil k tyči a hostující brankář Dostál neměl sebe menší nárok k zachycení. O pár minutek později se hosté dostali opět do vedení. Lamberský si díky skvělému náběhu za obranu vzal míč na starost a svým únikem přihrál Mrázkovi, který doklepl míč mezi tři tyče. Poté přišla rozehrávka, ze které se urodil pokutový kop domácích, který si vzal na starost Hýl. Ten stylem panenky pouze překopl nad Dostálovu bránu, a tak byl stav utkání stále příznivý pro hostující tým. Po velice napjatém utkání si Kočí připisuje další tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Tuněchody
Marek Šilhánek - Záložník: Zápas byl velmi vyrovnaný. Bohužel nedáváme šance a často po našich chybách inkasujeme. Zápasu slušela spíše remíza, ale bohužel soupeř má tři body, i když jsme v úvodu utkání byli lepším týmem.

Kočí
Michal Blažek - Záložník: Opět nás jako po celé jaro sráželo neproměňování šancí. Dnes jsme oproti minulým utkání šli do vedení, ale ani to nám nepomohlo k většímu klidu v koncovce. O bodech rozhodl náš náhradník, který se trefil i v minulém zápase a také neproměněná penalta domácích. Herně jsme byli malinko lepší, ale musíme zlepšit koncovku, jinak moc bodů neuděláme.



Sestavy


SK Tuněchody
P. Bubák [-] - D. Slezák [-] , J. Hudeček [-] , J. Pavelka [-] (78. P. Vaško [-] ) , D. Radouš [-] - J. Pískač [-] (51. R. Synek [-] ) , M. Šilhánek [-] , P. Pokorný [-] , J. Prorok [-] - V. Hýl [-] , J. Bořil [-] -

Kočí
P. Dostál [-] - P. Budínský [-] , D. Janko [-] (82. J. Jirásek [-] ) , P. Capoušek [-] (46. R. Lamberský [-] ) , M. Motyčka [-] , L. Štursa [-] , M. Blažek [-] (70. J. Mrázek [-] ) , D. Kudrnka [-] , M. Dvořáček [-] , M. Havránek [-] , R. Fabián [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: POPP Lukáš - PROKOP Lukáš, STARÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Zdeněk Hloušek
Tip experta: výhra hostů

Kočí venku na jaře nebralo ani jeden bod, ale v tomto zápase budou brát všechny tři, protože Tuněchody nemají povedenou sezónu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích