Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:00

22.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Načešice bůrem zdemolovaly ve formě hrající Heřmanův Městec B


Branky


6

Heřmanův Městec, který bojuje o top 4. s Horním Bradlem a Kočí, tak po dlouhé době ztratil body. Jejich šňůru čtyř výher překazily první Načešice. V příštím zápase doma přivítají Chrast, která nezažívá povedenou jarní část sezóny. Načešice jsou stále jediným týmem, který neprohrál jediný zápas, a tak se stále drží na první příčce tabulky. Také to dokazují nejlepší obranou ligy, jelikož obdržely pouze jednadvacet branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nedali protihráčům ani čuchnout

Hned v úvodu utkání po špatném vyběhnutí hostujícího brankáře Jirků, měl velkou šanci Pilný, ale neproměnil. V 11. minutě se skóre měnilo, když na křiznou střelu Filipa Jiráska byl brankář Jirků krátký. Ve 34. minutě se domácí dostali do dvoubrankového vedení, kdy po autovém vhazování a přiťuknutí Michala Svobody zvýšil obstřelem podél brankáře Netáhlo. Stav utkání 2:0 a Načešice si dělají skvělý odskok od soupeře. Do poločasu mohli domácí navýšit své vedení, ale ani šance Filipa Jiráska a později Pilného neskončila mezi třemi tyčemi. Ve 45. minutě přišla velká šance hostů po zaváhání Kramaříka, ale domácí obrana střelu ještě na poslední chvíli stačila zblokovat.

Špatný závěr hostí znamenaly dvě branky

Po změně stran se hra odehrávala víceméně jen na hostující obranné polovině. Na úplném začátku šel do samostatného nájezdu Adam Jirásek, jenže brankář Jirků byl proti a šanci vychytal dolní končetinou. V 51. minutě se z rohového kopu prosadil zcela osamocený Tomčík, a tak se stav utkání pro Heřmanův Městec nevyvíjel vůbec dobře. Domácí kontrolovali hru, ale bez nějakých větších šancí. V závěru utkání se podařilo dát domácím čtvrtou branku po zásluze střídajícího Čížka. V samostatném závěru minutu před posledním hvizdem hlavního rozhodčího se prosadil po samostatném úniku Žák a dokončil tak debakl 5:0. Zasloužená výhra domácích značí další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Mezilesí Načešice
Ondřej Pilný - Útočník: Derby se odehrálo plně v naší režii. Snad poprvé jsme na jaře odehráli dobré utkání a snad i potěšili naše diváky před večerním velkým derby pražských S. Nesmíme začít nic podceňovat, protože nás čekají další těžké zápasy.

FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Vojtěch - Obránce: Svými chybami jsme dali soupeři vítr do plachet a Načešice toho náležitě využily. Je vidět, že si jdou urputně za postupem.



Sestavy


TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] - A. Jirásek [-] , T. Tlapák [-] , F. Jirásek [-] , O. Pilný [-] (76. M. Žák [-] ) , A. Jirásek [-] (68. J. Čížek [-] ) , M. Netáhlo [-] (62. V. Svoboda [-] ) , M. Tomčík [-] (81. L. Heřmanský [-] ) , M. Svoboda [-] , Š. Kramařík [-] , M. Šafránek [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec B
A. Jirků [-] - V. Kápička [-] , M. Zelenka [-] , D. Salfický [-] , D. Ilko [-] (53. A. Malínský [-] ) , R. Kápička [-] , M. Straka [-] (58. R. Novotný [-] ) , J. Hlaváč [-] , D. Kosina [-] , J. Čížek [-] , D. Vrátil [-] (73. P. Krejčík [-] )

ŽK: 46. O. Pilný - 6. J. Hlaváč .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Horák Milan - VÍCH Matyáš, ŠEPS Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Zdeněk Hloušek
Tip experta: remíza

Načešice dle mého názoru v "derby" s rezervou Heřmanova Městce nebudou brát všechny 3 body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích