Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:30

18.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dokonalý obrat Miřetic v posledních minutách


Branky


3

Zápas se odehrál na neposekané trávě, která už tam pobývá dost dlouho. Miřetice si zařídily tři body díky dvoum gólům v 86. a 87. minutě, kdy dotáhly zápas na 4:2. Miřetice po velmi špatném startu do jarní části sezóny, mají momentálně sedm bodů za tři zápasy a šlape na paty druhým Dřenicím. Naopak Křížanovice, které mají jeden zápas odložený, tak zatím braly jen tři body ze tří zapasů, což jim zatím na osmé místo stačí. V příštím zápase doma vyzvou tým s nejlepším útokem v lize, se kterým má každý tým problém, ale Křížanovice mohou ukázat, jak skvělou obranu mají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá otočka Křížanovic v prvním poločase

V prvním poločase se vyskytlo na obou stranách několik příležitostí, ale jen pár jich bylo využito. Hrálo se spíše o střed pole, jelikož se na tak špatném terénu nedala udělat žádná pořádná kombinace. První obrovskou šanci měli hosté, když po nákopu za obranu netrefil míč Prokopchuk, který byl osamocený před brankářem Švadlenkou. O chvíli později se po přihrávce na půlce hřiště do pravé strany dostal k míči Prokopchuk, který předložil vyloženou šanci na penaltový puntík pro Ondřeje Pilaře,kde byl naprosto sám, ale jemnou tečí promáchl. Hned na to ve 27. minutě Beran poslal kolmici za obranu hostí, kam si zaběhl Ondřej Polívka, jenž si položil brankáře Straku a skóroval tak do prázdné brány. Dostal Miřetice do vedení 1:0. Ve 36 minutě se po přihrávce za obranu ujmul míče Ondřej Pilař, který střelou přes brankáře Švadlenku vsítil vyrovnávající gól na 1:1. Po třech minutách se po další přihrávce za obranu dostal Pilař, jenže tomu nevyšla klička na brankáře Švadlenku, ale dobíhající Stryka byl včas na správném místě a uklidil tak míč do prázdné brány, čímž poslal Křížanovice do vedení 1:2.

Zavěrečné drama vyšlo lépe pro Miřetice

Druhý poločas se Křížanovice spíše bránili a více ze hry měli hráči domácích. Tlak na vyrovnání stále přibýval, a tak se to domácím podařilo. Ondřej Polívka v 59. minutě našel přihrávkou do vápna Modráčka, který s přehledem dostal míč do brány a ani skluz Kulhavého nepomohl k vykopnutí míče z brankové čáry. Miřetice srovnali stav utkání na 2:2 a začalo drama až dokonce. V závěru zápasu se Miřetice tlačili do několika šancí, což jim v 86. minutě vyšlo, jelikož po nepovedeném rohovém kopu, jenž míč doletěl na hranici velkého vápna, se vyskytnul Zdražil, který skrytou střelou propálil brankáře na zadní tyč a poslal tak domácí zpátky do vedení 3:2. Brankář Straka neměl žádnou šanci k zabránění branky. Minutu na to se po přihrávce mezi dva stopery dostal do samostatného nájezdu Modráček. Ten s klidem trefil zařízení a ukončil zápas poměrem 4:2. Zasloužený obrat domácích, tak přináší další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Ondřej Polívka - Útočník: První poločas jsme měli víc ze hry, byli jsme na míči, ale ve finální fázi jsme opět nebyli moc produktivní, což nás poslední zápasy celkem trápí. Potom se nám podařilo využít kolmice za obranu a vypíchnutí míče před brankářem, tudíž jsme vedli 1:0, ale vzápětí nám hosté dali dva rychlé góly a do kabin jsme šli s prohrou 1:2. Druhou půli jsme byli trpělivý a zlepšili jsme finální fázi, to se nám vyplatilo a podařilo se nám zápas otočit.

Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Chtěli jsme se prezentovat aktivním výkonem, což si myslím, že se nám celkem dařilo a poločasové vedení bylo nadějné. Ve druhém poločase nás domácí zatlačili, zaslouženě vyrovnali a v závěru se k nim přiklonilo štěstí, kdy dokázali výhru urvat pro sebe. Jinak to byl remízový zápas, který jsme si prohráli sami neproměním vyložených šancí. Velkým mínusem bylo neposekané hřiště, které prakticky znemožnilo kombinační hru.



Sestavy


TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - D. Bureš [-] (70. F. Sokol [-] ) , L. Zdražil [-] , L. Doležal [-] , R. Kašpar [-] , J. Modráček [-] , T. Polívka [-] , J. Beran [-] (80. P. Štosek [-] ) , J. Polívka [-] , L. Vodrážka [-] , O. Polívka [-]

Křižanovice
D. Straka [-] - J. Pilař [-] , P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] , J. Štěpán [-] (90. T. Rejl [-] ) - J. Faltys [-] (90. R. Tománek [-] ) , M. Novák [-] (68. P. Jeníček [-] ) , D. Prokop [-] - O. Prokopchuk [-] (64. J. Janeček [-] ) , T. Stryka [-] (76. D. Košárek [-] ) , O. Pilař [-] -

ŽK: 40. O. Polívka , 85. T. Polívka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů