Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

10.0

Vlastní gól v posledních minutách zápasu přidělil tři body Kočí


Branky


80. P. Kulhavý (vl.)
6

V zápase bylo několik nepřesností, čemuž částečne náhravala kvalita hřiště. Kombinační fotbal to nebyl, bylo to hlavně o bojovnosti a důraznému branění ve středu pole. Nakonec neštastný gól Pavla Kulhavého nechal tři body v Kočí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný první poločas nevedl ke skórování ani jednoho týmu

První poločas se hrálo spíše o střed hřište. Byl to opatrný fotbal z obou stran, protože ani jeden celek se nechtěl dopustit rychlého inkasovaného gólu. Oba týmy si pomalu vypracovávaly nějaké šance, ale bez náznaku nějaké střely na bránu. Ve 28. minutě si vzal z poměrně velké dálky přímý kop na starost Motyčka, který dalekonosnou ranou přímým nártem překonal obrannou zeď a zasahovat musel skokem do strany hostující brankář Jan Pilař. Před koncem první půle se do veliké šance dostal Dvořáček, který po nádherné průnikové přihrávky od Motyčky běžel sám na bránu, ale po špatném posledním dotyku si míč předkopl a trefený míč skluzem dojel těsně vedle levé tyče. Do šaten se šlo za bez brankového stavu.

Smolný gól Křížanovic vyvolal velkou radost domácích diváků

Ve druhém poločase se Křížanovice stále trápili a nevypracovali si mnoho nebezpečných šancí. Naopak Kočí se o poločase vzchopilo a začalo hrát více s míčem u nohy, což vedlo k několika náznakům. Po přihrávkách na pravé straně si domácí vypracovali rohový kop, který si vzal na starost nejlepší střelec soutěže Petr Budínský. Jediný gól zápasu přišel v 80. minutě, kdy po rohu Budínského nikým nebráněný Motyčka pohotově umístil míč k pravé tyči, jenže na brankové čáře si Kulhavý srazil hlavou míč do vlastní sítě a domácí, tak šli do vedení 1:0. Vedení nemuselo platit dokonce utkání, jelikož v posledních minutách přišel centr hostujících z pravé strany a v malém vápně se míč všude možně odrážel do nohou domácích, ale po klidném odkopu Fabiána se dostal k míči Nepovím, který tak založil útok čtyři na dva a přesnou přihrávkou na druhou stranu vyzval Capouška k navýšení skóre 2:0, což se díky špatné střele nestalo. V poslední minutě se do samostatného úniku dostal střídající Slanař, kterému míč na poslední chvíli uskočil a skončil tak v rukavicích hostujícího brankáře.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: V zápase bylo hodně pokažených přihrávek, čímž jsme se dostávali pod tlak a museli chtít znovu získat míč, což nás často stálo mnoho sil. V obraně nebyl žádny problém, jelikož se přes nás nic nedostalo a soupeř, tak musel střílet nepřesně z dálky. Pár vyložených šáncí od nás mohlo skončit gólem, ale bohužel neskončilo. Určitě jsme rádi za tři body, které se nám v tuto chvíli nesmírně hodí.

Křižanovice
Ondřej Pilař - Záložník: Domácí byli více na balónu až na dvě nebo tři nebezpečná zakončení nic neměli a byl to spíš boj o střed hřiště. Bohužel my jsme byli v improvizované sestavě a bez brankáře absolutně neškodní.



Sestavy


Kočí
P. Dostál [-] - M. Dvořáček [-] (52. R. Lamberský [-] ) , D. Janko [-] (60. P. Křičenský [-] ) , D. Kudrnka [-] , P. Budínský [-] (90. M. Slanař [-] ) , M. Motyčka [-] , O. Nepovím [-] , M. Blažek [-] (78. P. Capoušek [-] ) , F. Bukač [-] , L. Koreček [-] , R. Fabián [-]

Křižanovice
J. Pilař [-] - P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] , J. Štěpán [-] , F. Pecina [-] - D. Košárek [-] , O. Pilař [-] , T. Stryka [-] , M. Novák [-] - P. Jeníček [-] (87. R. Tománek [-] ) , J. Janeček [-] (82. T. Rejl [-] ) -

Počet diváků: 68. Rozhodčí: Vávra Petr - KADEŘÁVEK Josef, STARÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

krátká příprava SK Kočí body nepřinese..

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích