1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 10:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Senomatech, Pavlíkov trestal chyby Beranů


Branky


23. L. Žebrakovský (p.) - 33. F. Kalaš , 61. F. Kalaš , 66. O. Polcar
14

Poslední podzimní kolo odstartovalo utkání Senomat s Pavlíkovem. Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří šli po penaltě do vedení. Hosté ale dokázali do poločasu vyrovnat a druhý poločas začal od nuly. Berani ve zbytku zápasu nehráli to, co by chtěli a dělali chyby, které dokázal mladý celek Pavlíkova potrestat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlíkov našel odpověď

Na domácí straně chyběl zraněný Vávra nebo R. Hůla, který si odpykával trest. Na straně hostí nebyl v základní jedenáctce a bohužel ještě dlouho nebude zraněný Ikrényi. Oba celky se tak musely vyrovnat s absencí svých klíčových hráčů. První poločas ukázal, že Berani budou chtít v posledním zápase podzimu zvítězit a udělat si tříbodovou chuť na dokopnou.

 

Ke svému cíli měli blízko ve 23. minutě, kdy se hosté dopustili chyby, ze které pramenil pokutový kop. Míč si na značku postavil Žebrakovský a potvrdil střeleckou formu - 1:0. O deset minut později bylo srovnáno. Kalašova levačka otřela míč z přímého kopu o jednoho z hráčů ve zdi a Hornof na změnu letu míče nedokázal zareagovat - 1:1. Oba celky se snažily hrát svou hru a další branku už první poločas nenabídl.

Špatný výkon a chyby

Druhý poločas nabídl trochu jiný scénář. Senomaty od své hry upustily, začaly nakopávat míče a jejich kombinační fotbal zmizel. Berani navíc začali dělat chyby a to je stálo body. Jako první zahrozil zpoza vápna Kalaš a Hornof měl co dělat, aby míč vytěsnil nad břevno.

 

Po hodině hry poslal Tureček výkop na Bureše, který vnikl z pravé strany do šestnáctky a pod sebou hledal své spoluhráče. Míč skončil u Špidry, který chtěl konstruktivně rozehrát, ale jeho úmysl přečetl Kalaš. Pavlíkovský playmaker na nic nečekal a střelou přesně k tyči kolem bránícího hráče nedal Hornofovi šanci - 1:2.

 

Chyby v domácí defenzivě nenabíraly konce. Autové vhazování Koce poslal Škrlant do vápna, kde bránící hráč ve snaze hrát malou domů namazal O. Polcarovi, ten ale ve stoprocentní šanci branku přestřelil. To ale nemuselo Pavlíkov vůbec mrzet. O. Polcar svou neproměněnou šanci napravil, přes dva bránící hráče prošel do vápna a povedeným zakončením prostřelil Hornofa - 1:3.

 

Výkon Senomat nebyl optimální, navíc přicházely chyby a Pavlíkov trestal. Po třetí inkasované brance navíc přišel nedovolený zákrok Trešla na Řezáče, který ohodnotil sudí Vodrážka rovnou červenou kartou a naděje domácích vyhasla. Zbytek utkání si hosté pohlídali a domácí nenašli cestu, jak utkání zdramatizovat. Střelecky to zkoušel ještě Kalaš, ale Hornof jeho povedenoi střelu dobře vyrazil. Na úvod posledního podzimního kola se tak zrodilo nečekané vítězství Pavlíkova.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: První poločas z naší strany ještě snesl měřítko. Šli jsme do vedení, ale z přímého kopu soupeř vyrovnal a poločas skončil řekl bych zaslouženě nerozhodně. Druhý poločas byl z naší strany velmi špatný. Bylo to bez kombinace, nakopávali jsme a hráli jsme přesně to, co nám nevyhovuje. Zkrátka jsme hráli sami proti sobě. Po vlastní chybě jsme dostali další gól, poté byl vyloučen Trešl a po další chybě jsme inkasovali potřetí. Chyběl nám v útoku Hůla, který dostal trest a zraněný Vávra, tyto hráče jsme bohužel nedokázali nahradit. Pavlíkov potrestal naše chyby a zaslouženě vyhrál.

SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Do zápasu jsme vstoupili dobře, hráli jsme kombinačně zezadu a dařilo se nám držet míč. Soupeře jsme do ničeho moc nepouštěli. Po naši chybě se dostaly Senomaty k penaltě, kterou proměnily. Naštěstí se nám do poločasu podařilo z přímého kopu vyrovnat. Ve druhém poločase se Senomaty k ničemu nedostaly a my jsme je přehrávali. Po další chybě soupeře jsme přidali další gól, poté třetí a do konce jsme si to pohlídali. Konec zápasu se zbytečně vyhrotil, Senomaty dělaly nesmyslné fauly a podle mě neměly dohrávat ani v deseti.



Sestavy


SK Senomaty
J. Hornof [-] - J. Šnídl [-] (46. A. Tvrz [-] ) , L. Žebrakovský [-] , L. Vrbata [-] (46. R. Brož [-] ) , J. Kodeš [-] , L. Mácha [-] , M. Sailer [-] , D. Hůla [-] , M. Komín [-] , M. Špidra [-] (80. A. Polcar [-] ) , R. Trešl [-]

SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - O. Kraus [-] (85. F. Zaspal [-] ) , J. Koc [-] (77. O. Krejza [-] ) , O. Polcar [-] , F. Kalaš [-] , L. Polcar [-] , M. Škrlant [-] , A. Bureš [-] (64. P. Čech st. [-] ) , O. Vávra [-] , D. Řezáč [-] , J. Erben [-]

ŽK: 56. L. Žebrakovský , 74. M. Komín , 86. A. Polcar . ČK: 67. R. Trešl .
Hráči zápasu: D. Řezáč , F. Kalaš , O. Polcar .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - ČERVENÝ Jan, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 06:50

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:24

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 20:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 11:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 06:34

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Redakce Rakovník

Expert: Julie Ketmanová
Tip experta: výhra domácích

Tady jsou asi jasným favoritem Berani. Pavlíkov se poslední dobou dost trápí a bez zraněného Ikrényiho to bude ještě těžší. Budu ale věřit, že mi pavlíkovští kluci dokáží, že se mýlím a zvítězí.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích