J. Ryba 35.
M. Tvrz 80.
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 13:30

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Janov málem urval výhru v Městečku


Branky


35. J. Ryba , 80. M. Tvrz - 31. R. Konvalinka , 69. V. Zuska
16

Městečko a Janov. Dva týmy s nejmenším hřištěm v soutěži. Právě toho chtěl Sokol ve venkovním zápase využít a pokusit se urvat nějaký ten bod proti silnému soupeři. Vůbec nebylo daleko k vítězství, ale domácí v poslední desetiminutovce porážku odmítli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď Ryby

Zkušenost na jedné straně proti dravému mládí na straně druhé. Tak by se dala nazvat charakteristika obou mužstev. Městečko muselo v těžkém a vyrovnaném zápase čelit nepříjemným protiútokům svého soupeře a z jednoho takového poprvé zahrozil. Abrahám ale zneškodnil jak nájezd hostujícího hráče, tak i následnou dorážku. Odpověď přinesl na druhé straně přímý kop Šnídla, který musel s vypětím všech sil vytahovat skvělým zákrokem Melč na roh.

 

Další příležitost měli znovu domácí. Otcovský vysunul Tvrze, který hledal na zadní tyči Rybu. Ten ale před odkrytou brankou netrefil míč. Po půl hodině hry se poprvé měnilo skóre. Chybná rozehrávka domácích byla potrestána, na konci rychlé přechodové fáze byl Konvalinka, který obstřelil Abraháma - 0:1. Domácí ale našli rychlou odpověď. Po centru z rohového kopu zakončoval Zelenka, ale jeho pokus zblokovala obrana. Odražený míč se dostal k Rybovi a ten zařídil přesnou ranou k tyči vyrovnání - 1:1. Do druhého poločasu se tak měli diváci jistě na co těšit.

Další důležitý gól Tvrze

Ani Městečko nebylo bezzubé. Do svého soupeře se dokázalo dostat a dobře fungující obrana Sokola měla co na práci. Stejně jako brankář Abrahám v dresu Ohnivce, který je v posledních duelech pro tým klíčovou postavou. I v tomto utkání si vedl velmi dobře, měl několik dobrých zákroků, ale na otočku Zusky kolem bránících hráčů a následné zakončení k tyči nedosáhl - 1:2. Vedoucí branka Janova byla první vážnější situací, kterou druhý poločas nabídl. Dlouho se čekalo na šanci, mokrý a těžký terén fotbalu moc nenahrával.

 

Janov mohl své vedení navýšit! Slabší chvilku si vybral Zelenka, po jehož zaváhání šel M. Bradáč sám na domácího brankáře. Tomu udělal kličku, ale zakončení janovského hráče skluzem vymazal Jůna. Následně přišla pro domácí velká rána, když se jejich gólman zranil a nahradit ho musel v 74. minutě Zelenka. S přibývajícím časem si domácí vytvořili tlak a v 80. minutě byli odměněni.

 

Z levé strany poslal střílený centr do šestnáctky Jůna. Jeho nabídka doputovala až na kopačku Tvrze, který nastavil placírku a poslal míč tam, kam patří - 2:2. Provizorní brankář Zelenka se v brance neztratil a dobrým odhadem pomáhal obráncům s dlouhými míči za jejich záda, dokonce zneškodnil závěrečnou šanci Janova. Předvedl se i Melč na druhé straně, který přečetl nahrávku Otcovského mířícího na Tvrze a skvělým zákrokem ji zlikvidoval. Body se v tomto utkání zaslouženě rozdělily.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: V zápase jsme museli dvakrát dotahovat. Soupeř hrozil nejvíce z protiútoků, z jednoho takového šel do vedení. Do poločasu jsme ale zvládli vyrovnat. Ve druhém poločase se nám zranil Abrahám, za kterého musel do brány Zelenka. Ke konci zápasu jsme soupeře zatlačili a podruhé v zápase vyrovnali. Konečná remiza je spravedlivá a zasloužená.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Věděli jsme, že máme velkou šanci vyhrát. V Městečku hřiště není úplně největší a na to jsme celkem zvyklí. Škoda, že skoro v každém zápase vedeme, ale kvůli neproměněným šancím, abychom pojistili skóre, tak dostaneme vyrovnávací gól.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] (74. V. Hlavatý [-] ) - T. Linhart [-] , V. Zelenka [-] , M. Tvrz [-] , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , J. Ryba [-] (65. L. Majba [-] ) , V. Prokop [-] , J. Jůna [-] , R. Otcovský [-] , T. Heger [-]

Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] , M. Bradáč [-] , T. Roubík [-] , F. Houda [-] , J. Kail [-] , V. Zuska [-] , R. Sattler [-] (61. A. Alijevič [-] ) , J. Koukal [-] , J. Kloub [-] , J. Melč [-]

ŽK: 20. V. Prokop - 12. J. Kail , 19. R. Sattler , 90. A. Alijevič .
Hráči zápasu: J. Abrahám - M. Bradáč , T. Roubík , J. Koukal .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: ŽEMLIČKA Josef - KOZÁK Lubomír, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jednoznačná výhra domácích Ohnivců nad nováčkem soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Městečko začalo sezónu dobře a drží se nahoře s dobrým bodovým ziskem. Janov dokáže bodovat hlavně když to od něho nikdo nečeká. Po příchodu Lukáše Roubíka navíc získal na větší kvalitě. Obě mužstva jsou zvyklá na malá hřiště, takže tady nebude výhoda na žádné straně. Tady věřím v překvapení a dám dvojku. Janov těsně vyhraje.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích