Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 13:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly Čisté na body nestačily


Branky


18

Čistá ukázala, že na domácím hřišti umí potrápit i rozjeté soupeře jako v případě Lužné. Nyní se o tom přesvědčily Lišany. Rychlá branka domácích odstartovala zápas, ve kterém chtěly oba celky bodovat. Lišanská odpověď ale byla rychlá, přišly i další góly a domácí museli přijmout další porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku to padalo

Kdo přišel na utkání o pár minut později, tak mohl litovat. Hned ve 3. minutě se měnilo skóre! Milanův centr dobře neodhadl bránící hráč, míč ho přelétl a dopadl na kopačku Bedenka, který nedal Z. Řepkovi šanci - 1:0. O minutu později ale bylo vyrovnáno. Medřicky vyslal ze středu hřiště za obranu Mutinského, který se z pravé strany propracoval ke gólovému zakončení - 1:1. Netrvalo dlouho a domácí si vytvořili další gólovku. Denk z levé strany centroval do vápna, kde chybělo lepší zpracování A. Votroubkovi, který by jinak měl gól na kopačce.

 

Stejný hráč se vydal k úniku po pravé postranní čáře, odkud překvapil lišanského brankáře centrem, který mířil do branky. Kapitán hostí ale dokázal míč vyškrábnout na roh. Po půl hodině hry si na druhé straně po autovém vhazování vytvořil prostor k zakončení Medřický, jehož pokus musel Kratochvíl vyrážet. Medřický byl v hlavní roli i v další situaci. Od svého spoluhráče dostal míč za obranu, kde ho ve vápně podržel a počkal na náběh Mutinského. Tomu nahrál proti noze, ale zakončení přečetl Kratochvíl a skvělým zákrokem podržel svůj tým.

 

Ve 40. minutě ale čistecká defenziva padla a inkasovala. Mutinský se z pravé strany řítil do vápna, kde chytrým obloučkem přes bránícího Kašpara a Kratochvíla našel v náběhu Haiflera, který pouze nastavil placíru a Lišany se mohly radovat - 1:2. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Penalta se nepískala

Na začátku druhého poločasu se objevil ve skvělé příležitosti Mutinský, na hranici malého vápna mu ale míč v náběhu skočil a tísněn Plincnerem poslal míč vedle. O minutu později se po Hrbkově míči za obranu dostal do šance znovu stejný hráč hostí, ale klička před Kratochvílem nebyla dobrá a domácí gólman lapil míč. V 56. minutě si vybrala slabší chvíli domácí obrana, která nechala při rohovém kopu zcela nekrytého Kindla, na jehož nohu se snesl centrovaný míč a vedení hostí bylo navýšeno - 1:3.

 

S odpovědí přišel J. Votroubek, ale jeho přízemní pokus zpoza vápna mířil pouze do středu branky a lišanskému brankáři problémy nenadělal. Po hodině hry byla k vidění situace v hostující šestnáctce, které přecházel průnik J. Votroubka. Ten si to namířil mezi bránící hráče do šestnáctky a míčem pod sebe hledal své spoluhráče. Do dráhy letu míče vstoupil vracející se Kindl, který zashál evidentně míč rukou, ale píšťalka hlavního sudí Vodrážky zůstala němá. Domácím se rozhodnutí hlavního sudí pochopitelně nelíbilo a upřímně se jim nemohl nikdo divit...

 

Po hodině hry byl k vidění další vzájemný souboj, tentokrát mezi Hrbkem a Bedenkem. Lišanský stoper na hranici vápna poslal k zemi čisteckého hráče, ale ještě před ním vzal míč. To se čisteckému hráči pochopitelně nelíbilo, ale hrálo se nadále bez karty. Kromě jediné v zápase, kterou uviděl v prvním poločase hostující Ledvinka. Bohužel pro domácí přišla znovu chvilka nepozornosti, kterou potrestal svým druhým zásahem Kindl - 1:4. Ani to Čistou neodradilo a první příležitost ke snížení měl z přímého kopu Kašpar, ale svou levačkou zakroutil míč pouze do koše Z. Řepky.

 

Domácí nic nevzdávali a nadále se snažili dostat do svého soupeře. Aktivním napadáním jeho rozehrávky byli odměněni. Po dobrém presinku na lišanské polovině se míč dostal k J. Votroubkovi, ten si ho píchl kolem Hrbka a šel k zemi. Sudí Vodrážka posoudil zákrok jako nedovolený a ukázal na značku pokutového kopu. K tomu se postavil Denk, ale Z. Řepka penaltu zneškodnil a podržel svůj tým!

 

V 86. minutě ještě Čistá zdramatizovala poslední minuty. Přímý kop ze středu hřiště rozehrál nakrátko Kašpar na J. Votroubka, ten si píchl míč a ze střední vzdálenosti ho napálil k tyči. Lišanský brankář jeho pokus trochu podcenil a projel mu pod tělem - 2:4. V závěru ze svého tlaku domácí už nic nevytěžili. Obrovskou šanci měl Denk, který dostal míč za obranu a v samostatném nájezdu nepřekonal Z. Řepku. Pro míč si ale následně znovu sám doběhl, našel v náběhu Milana, ale jeho střela z dobré pozice mířila pouze do středu branky.

 

Lišany v nelehkém zápase urvaly vítězství. Nutno říci, že pokud budeš Čistá předvádět podobné výkony, tak body přijdou. Chce to jen pokračovat a nepolevit.



Ohlasy k zápasu



SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Opět jsme měli velké problémy se sestavou. Odjížděli jsme v deseti lidech a až čtvrt hodinu před začátkem zápasu sehnali předsedu oddílu Kinkala, aby nám pomohl. Vzhledem k tomu, že se jednalo o důležitý zápas, tak nás tak "příjemné starosti čekali." Zápas se vcelku rychle dostal do střílení branek a my jsme mohli být rádi, že jsme během chvíle srovnali, protože by to byl postupem času těžký zápas. Naštěstí pro nás byl náš útok nezastavitelný a několikrát s podporou aktivního Medřického se dostal do šancí, kterých jsme měli dost. Druhý poločas začal mít soupeř také více šancí, tu největší, a to nařízenou penaltu, neproměnil. Teď nás čeká derby s Lužnou a rádi bychom jejich šňůru vítězství u nás zastavili. Jen musíme doufat, že se najdou lidi a vyléčí se na zápas.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - M. Průcha [-] , M. Plincner [-] , P. Schuh [-] , S. Tesař [-] (46. R. Wittmann [-] ) , L. Milan [-] , P. Bedenk [-] (90. J. Votroubek [-] ) , J. Votroubek [-] , P. Kašpar [-] , A. Votroubek [-] (39. A. Lauber [-] ) , D. Denk [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - M. Kinkal [-] , P. Ledvinka [-] , J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] , J. Hildebrand [-] , V. Mutinský [-] , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , T. Hrbek [-] , J. Feher [-]

ŽK: 36. P. Ledvinka .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - GEBOUSKÝ František (N), ŠVELCH Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Lišany se zvedají a věřím v jejich hladkou výhru - 1:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů