Senomatské chyby Mšecké Žehrovice nemilosrdně trestaly


Branky


32. R. Hůla (p.) , 59. J. Vávra - 14. D. Hůla (vl.) , 47. P. Jindra , 53. P. Jindra
19

Velmi zajímavý zápas se odehrál v Senomatech, které přivítaly Mšecké Žehrovice. Dost možná souboj týmů, které se budou prát o ty nejvyšší příčky v soutěži. Ve fotbale rozhodují chyby a přesně to byl případ i tohoto duelu. Vlastní gól a dvě individuální chyby hrály ve prospěch hostujícího celku, který urval velmi cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól a penalta

Začátek patřil domácímu celku, který držel míč na svých kopačkách a chtěl si zápas s těžkým soupeřem usnadnit rychlým gólem. K tomu měl blízko Vávra, ale nebyl úspěšný. Hra se postupně vyrovnávala a přišla nešťastná vlastní branka Senomat. Vysoký míč za obranu dobíhal D. Hůla, který se nedohodl s vyběhnuvším brankářem Hornofem a ve snaze odkopnout míč před dotírajícím útočníkem svého gólmana přeloboval - 0:1.

 

Mšecké Žehrovice velmi snadné vedení jistě uvítaly, ale do konce poločasu ho udržet nedokázaly. Po půl hodině hry přišel nedovolený zákrok v hostující šestnáctce a sudí Machýček ukázal na značku pokutového kopu. K tomu se postavil R. Hůla a nezaváhal - 1:1. Za tohoto stavu se šlo také do kabin. Bylo jen otázkou, co druhý poločas souboje velmi kvalitních týmů nabídne.

Gólový start Žehrovic

Oba týmy chtěly do druhého poločasu vstoupit tím nejlepším možným způsobem, a to vzít si vedení na svou stranu. Svůj cíl splnili hosté, kteří udeřili hned ve 47. minutě. Na polovině hřiště obral váhajícího Komína o míč Volf a poslal ho ihned za obranu. Tam byl v náběhu Jindra, který střelou na zadní tyč překonal Hornofa - 1:2. O pár minut později bylo na hostující straně ještě veseleji. Znovu chyba v defenzivě, míč se dostal k Jindrovi a ten trestal podruhé - 1:3. Pro Senomaty velmi hořký start do druhé části zápasu.

 

Berani to ale nevzdali a přišla kontaktní branka. A to rovnou od rohového praporku! Vávra zakroutil míč tak chytře, že přelétl chumel hráčů na přední tyči a gólman na něj nedokázal zareagovat - 2:3. Dalším z domácích, kdo se objevil v zajímavé pozici, byl Špidra, ale ani jeho pokus nemířil mezi tři tyče. Žádnou další ze svých pološancí nedokázaly Senomaty dotáhnout k vyrovnávací brance. Ve druhém poločase už nedostával tolik prostoru hostující Zázvorka, který byl v první půli hodně vidět, ale ani větší pozornost tomuto hráči domácím body nepřinesla.

 

Mšecké Žehrovice si zbytek zápasu pohlídaly, v zadních řadách působily kompaktně a v Senomatech urvaly velmi cenné vítězství, ke kterému jim domácí pomohli hrubými chybami.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Stejně jako s Lužnou jsme měli slušný začátek. Postupně se ale hra vyrovnala a my jsme si dali vlastní gól. Z penalty jsme dokázali vyrovnat, a tak první polovina skončila nerozhodně. Druhý poločas začal našemi individuálními chybami a soupeř vedl rychle o dva góly. Vávra přímo z rohu dokázal snížit, ale vyrovnat jsme už nedokázali. Zápas měl šťavu, emoce, ale klíčové byly naše chyby, které soupeř potrestal. Mšeckým Žehrovicím k vítězství gratuluji. V pozici nováčka soutěže mají zajímavé hráče a dobře poskládaný tým, který posílil. Můžu říct, že soupeř vyhrál zaslouženě.

SK Mšecké Žehrovice
Jan Zíka, trenér: Do Senomat jsme jeli s pokorou, chtěli jsme navázat na výsledky z minulých kol a urvat body. V kabině jsem řekl, jak bych si představoval, abychom hráli. Chtěli jsme zahustit střed hřiště a presovat, následně vznikaly chyby Senomat, které jsme dokázali potrestat. Zápas měl slušné tempo a hrál se z obou stran kvalitní zápas, na konci kterého jsme byli šťastnější my.



Sestavy


SK Senomaty
J. Hornof [-] - J. Kodeš [-] , L. Mácha [-] , D. Hůla [-] , M. Špidra [-] , M. Komín [-] , L. Žebrakovský [-] , R. Trešl [-] , R. Hůla [-] , J. Vávra [-] , L. Vrbata [-] (83. M. Sailer [-] )

SK Mšecké Žehrovice
M. Dvořák [-] - P. Jindra [-] (80. J. Kočí [-] ) , J. Elsnic [-] , R. Škutchan [-] (82. L. Věprovský [-] ) , M. Bondarev [-] , J. Volf [-] , O. Zázvorka [-] , J. Kolek [-] , J. Hejna [-] , P. Petr [-] , M. Pokorný [-]

ŽK: 31. M. Špidra , 55. R. Hůla , 80. D. Hůla - 31. J. Hejna , 31. J. Elsnic , 80. J. Volf , 87. J. Kočí .
Hráči zápasu: P. Jindra , J. Volf , O. Zázvorka .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Machýček Lukáš - MATĚJČEK Milan, ZEMAN Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 9. 2022 09:03
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Těžká písemka, ale věřím, že budeme důstojný soupeř a urveme dobrý výsledek. Nemůžu dát jinak než naše vítězství. Tipuji výsledek 3:4 a zajímavý šlágr kola!

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích