Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko v čele se skvělým Abrahámem sestřelilo Olešnou


Branky


7. T. Vodrážka , 72. T. Vodrážka , 84. V. Fiedler - 30. P. Šnídl , 37. P. Šnídl (p.) , 45. J. Jůna , 56. M. Tvrz , 77. M. Tvrz , 84. P. Šnídl , 89. P. Šnídl , 90. M. Tvrz
18

Minulý víkend se Olešná nesešla, a tak se na hřišti představila po dvou týdnech. Městečko se podělilo s Řevničovem po bezbrankové remize o body a nyní chtělo vytěžit maximum z venkovního zápasu. V utkání Ohnivci sice prohrávali, ale díky skvělému brankáři a osmigólovému debaklu se mohli radovat z nevšedního vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešná pálila šanci za šancí

Jako první zahrozili v zápase hosté, ale Zemjanek si se střelou z úhlu dokázal poradit. Na druhé straně hned z první příležitosti padla branka. Vodrážka si navedl míč na hranici šestnáctky, odkud nedal technickou střelou Abrahámovi šanci - 1:0. Vedení mohl po chvilce navýšit Zadnevulytsia po centru Černého, ale z těsné blízkosti mířil vedle. Olešná byla na začátku utkání při chuti a přišla další gólovka. Vodrážka spolu s Černým postupoval po kolmici od J. Procházky na hostujícího brankáře. Abrahám ale ukázal své kvality a kličku prvně jmenovaného skvěle přečetl.

 

Uběhla čtvrt hodina hry a podobná situace se opakovala znovu. Tentokrát to byl Hlavsa, který vysunul do úniku Černého. I on postupoval sám, ale mířil pouze do dobře posraveného brankáře. O chvilku později mohl své zaváhání napravit, ale ani z těsné blízkosti skvěle chytajícího Abraháma nepřekonal! Ohnivec se pomalu rozehrával, ale ani další zakončení domácího brankáře nezaskočilo. V další dobré příležitosti domácích byl Vodrážka, jeho šance volala po gólu, ale lob domácí opory skončil nad brankou. Zákonitě přišel trest.

 

Pásovka poprvé litovala hned několika neproměněných gólovek po půl hodině. Chybná rozehrávka na středu hřiště nabídla šanci Šnídlovi, který byl narozdíl od svého soupeře v zakončení úspěšný a po skvělé individuální akci srovnal - 1:1. A když se o pár minut později srazil Zemjanek s protihráčem, sudí Jan Beneš ukázal na značku pokutového kopu a Šnídl přidal druhou branku - 1:2. S domácími to v tuto chvíli nevypadalo dobře, naopak Ohnivec byl při chuti a do kabiny udeřil ještě jednou. Frustrace Olešné hráli při třetí brance velkou roli. Domácí sledovali více protesty svého soupeře než zakončení Jůny, které nepatřilo k těm nejpovedenějším, ale kulatý nesmysl si i tak našel cestu za brankovou čáru - 1:3.

 

Městečko bylo při chuti

Olešná ukázala, že první poločas hodila za hlavu a chtěla svoje neproměněné šance napravit a na svého soupeře nastoupit. A také se pokusit o vyrovnání, neboť hráči Pásovky věděli, že utkání není ještě ztracené. Netrvalo dlouho a první příležitost na kontaktní branku byla na světě. Kollmann poslal míč do vápna, kde zakončoval Zadnevulytsia. Střelu nebyla špatná a dost možná by skončila i za Abrahámem, ale do dráhy letu míče vstoupil omylem Bařtipán a nechtěně pomohl soupeři zablokováním střely.

 

Znovu se potvrdilo známé fotbalové pravidlo nedáš, dostaneš. Městečko překonalo defenzivu domácího celku a mezi střelce se zapsal také Tvrz - 1:4. Ani tento gól nemusel být pro domácí definitivní. Po přímém kopu Vodrážky se v těsné blízkosti zjevil před hostujícím brankářem Helebrant, ale pouze se zapsal na seznam hráčů, kteří tutovky doslova pálili. Teprve když se nechal po hodině hry vyloučit zcela zbytečně za slova na adresu rozhodčího Bařtipán, tak se dalo tušit, že veškeré naděje Pásovky zhasly.

 

I tak se ale podařilo Olešné snížit. V 72. minutě vysunul Hlavsa k samostatnému úniku Vodrážku, který se nemýlil - 2:4. Netrvalo dlouho a klid na kopačky Městečka přinesl Tvrz, který je tuto sezónu při chuti a zapsal si další čárku do tabulky střelců - 2:5. Druhý poločas Abrahám tolik práce neměl, i tak si ale vychutnal při zakončení Š. Procházku a zapsal si další skvělý zákrok. Na hřišti v tento čas byl jinak brankář Fiedler, který musel do pole, neboť kádr domácího celku je omezený zejména zdravotními potížemi. Skvělou kopací techniku prokázal v 84. minutě, když vymetl svému kolegovi šibenici - 3:5.

 

Bláznivý výsledek, který by slušel spíše hokejovému utkání. Ani tento zásah ale nebyl posledním, které toto zajímavé utkání nabídlo. Ještě v též minutě do unavené a zdecimované obrany vlétl Šnídl a zkompletoval hattrick - 3:6. Ten mu ale byl málo, a tak přidal v závěru utkání ještě čtvrtou branku, kterou pouze podtrhl velmi nepovedený zápas Olešné - 3:7. Ten definitivně stvrdil razítkem v podobě osmé branky Tvrz, který se také dočkal vytouženého hattricku - 3:8.

 

Městečko si po bezbrankové remize s Řevničovem spravilo chuť a pořádně si zastřílelo. Nemůžeme ale opomenout velmi dobrý výkon Abraháma, který měl na vítězství svého týmu lví podíl! Olešná musí hodit nepovedený zápas za hlavu, soustředit se na další kolo a vyhlížet návrat zraněných hráčů.

 

Zdroj: facebookové stránky FC Olešná, upraveno redaktorem

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
František Itner, vedoucí týmu: Místo abychom po dvaceti minutách vedli o pět gólů a bylo po zápase, tak je z toho naprostá výsledková ostuda. Rozhodla efektivita a kvalita v zakončení, kdy hosté do čeho kopli i nekopli, skončilo v naší síti, zatímco my jsme nebyli schopni proměňovat ani ty největší šance a že jich bylo na dva zápasy. Pak je výsledek, jaký je. Na druhou stranu v naší situaci je potřeba poděkovat klukům, že jsme utkání vůbec odehráli a modlit se do dalších kol, aby se konečně někteří kluci dali zdravotně do pořádku.

SK Ohnivec Městečko
Marek Tvrz, útočník: Do utkání jsme vstoupili aktivně, avšak bez úspěchu. Domácí se prosadili z ojedinělé akce a my přestali hrát. Za půl hodiny domácí mohli vést 4:0 a bylo by hotovo. Podržel nás však skvělý Abrahám a zbytek týmu mu to oplatil vysokou efektivitou a otočením výsledku. Druhý poločas si troufám tvrdit, že jsme hru již měli pod kontrolou. Skvělý kolektivní výkon s vynikajícím Abrahámem v brance přinesl další cenné body do tabulky.



Sestavy



SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - M. Tvrz [-] , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , J. Ryba [-] , M. Telvák [-] (80. F. Jelínek [-] ) , J. Kučera [-] , J. Jůna [-] , R. Otcovský [-] , J. Urban [-] , T. Heger [-]

ŽK: 36. P. Zemjanek , 66. J. Bařtipán - 51. P. Šnídl . ČK: 66. J. Bařtipán .
Hráči zápasu: M. Tvrz , P. Šnídl , J. Abrahám .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Jan - ČERVENÝ Jan, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Domácí se snad konečně sejdou v kompletnějším složení. Tomáš Vodrážka bude úřadovat a zajistí těsné vítězství domácích - 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza