2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama s penaltovou tečkou! Štítary - Tuchoraz 2:3pp


Branky


11

Deštěm podmáčené hřiště. Zamračené počasí. Takové bylo jeviště nedělního utkání. Drama, které napsal ten nejnudnější a zároveň nejlepší režisér. Napsal ho fotbal sám. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hřiště pod vodou

Terén zásadně ovlivňuje předvedenou hru. Pokud je podmáčený, nelze moc kvalitně kombinovat a razantní odkop je dobrý přítel každého hráče v nesnázích. Nutno doat, že celý zápas měl náboj a oddehrával se v tempu.

Zajímavé situace vznikaly nepřesnými momenty v rozehrávce. V lize by takový terén pojmenovali jako "specifický".

Ve 28. minutě pišel nepříjemný moment pro hostujícího lodivoda. Moravec musel střidát a nahradil ho Jurka. Tady se na chvíli zastavme. I Štítary zjevily svého "Juřku", náhoda? (Zn.: žádný přibuzenský vztah mezi nimi nepanuje.)

První branka přišla ve 31. minutě. Hostující Šafář prostřelil Lepšího. 1:0

Další branka již nepadla a poločas skončil těsným vedením Tuchorazi.

 

Góly

Domácí lodivod Kozdera přichystal do druhého dějství jednu změnu. Šína nahradil Juřica. Tatický záměr však neměl dlouhého trvání. Po 17 minutách Juřicu nahradil Kršňák. Levák za leváka.

Velkou zbraní domácích byly standardní situace. Miškovský, Kršňák nebo Benjik Uman. Výborné centry nakonec zásadně ovlivnily dějiny zápasu. 

Smutné tváře domácích fanoušků rozzářil domácí stoper Dolejší, když po standardní situaci srovnal na 1:1.

Euforie však netrvala dlouho. O 5 minut později vrátil vedení na stranu svého týmu hostující Jurka. 

Zhruba osm desítek fanoušků si našlo cestu do Štítarského údolí. Nutno zmínit, že přijela početná skupinka povzbuzovatelů hostující skvadry, což se výrazně zasloužilo o pěknou atmosféru.

Po brance na 2:1 následovala pásaž, ve které se střídaly šance na obou stranách. Domácí se hnali za vyrovnáním.

Tlak ještě podtrhlo vyloučení hostujícího Klimenta, kterého rozhodčí Volf poslal za dvě žluté předčasně do sprch. Do konce utkání zbývalo 10 minut.

7 minut před koncem základní hrací doby srdce každého "štítaráka" zaplesalo. Samuel Uman srovnal na 2:2. Euforie na jedné straně, zmar na té druhé. 

Jelikož již branka nepadla, zápas šel do penalt.

 

Kopy z pokutové značky

Šťastnější byli hosté. Rozhodující penaltu proměnil Borovička a rozjásal hostující lavičku. Bod navíc pro Tuchoraz. 



Ohlasy k zápasu



FC Tuchoraz
Hráč Martin Beran: V dnešním zápase jsme zavítali do Štítar, kde nás čekal nepříjemný soupeř. Před zápasem vydatně sprchlo, a tak ani terén nebyl dobrý. Na většině hrací plochy stála voda, a tak se předpokládalo, že nebude k vidění dobrý herní projev. Od začátku zápasu se nám dařilo držet balon a vcelku dobře kombinovat. Hra byla v tempu, kdy na obou stranách vznikala nepřesnost především z důvodu špatného trávníku, což dělalo zápas o to více zajímavým. Soupeř hrozil především ze standardních situací, které zahrával velmi dobře a ze které nakonec také skóroval. Jsme rádi, že se nám podařilo vstřelit dva góly a prolomit střeleckou smůlu. Zápas skončil remízovým výsledkem, který je dle mého férovým k průběhu zápasu a šancím na obou stranách. Klukům a fanouškům bych rád poděkoval za nasazení a předvedený výkon. V dalších zápasech je potřeba zapracovat na standardních situacích a klidu na balonu.



Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - K. Šín [-] (46. M. Juřica [-] ) , O. Nejman [-] (71. M. Kovařík [-] ) , F. Hoření [-] , M. Dolejší [-] - J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] , B. Uman [-] , K. Machurka [-] , J. Vlášek [-] - S. Uman [-]

FC Tuchoraz
J. Matoušek [-] - J. Moravec [-] (28. D. Jurka [-] ) , M. Vostrovský [-] , P. Šafář [-] , D. Borovička [-] , A. Kliment [-] , L. Kadeřábek [-] (71. P. Doležel [-] ) , J. Šedina [-] , R. Nývlt [-] , J. Pokorný [-] , M. Hozman [-]

ŽK: 60. O. Nejman , 65. J. Miškovský , 80. S. Uman , 83. S. Huleš - 47. L. Kadeřábek , 58. D. Jurka , 63. A. Kliment , 66. J. Pokorný . ČK: 80. A. Kliment .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOLF Zdeněk - CHOBOT Jan (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů