3:1
(2:0)
59. T. Svoboda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick! Velký Osek - Kouřim 3:1


Branky


1. O. Sodoma , 8. O. Sodoma , 55. O. Sodoma - 59. T. Svoboda (p.)
11

Zápas o čelo tabulky. Šlágr kola. Na tohle klání se těšil každý. Souboj kanonýrů Dufka se Sodomou, vyzněl příznivěji pro mladšího z dvojice šutérů. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osm minut

Nutno zmínit, že Kouřim přijela do obce minerálních pramenů oslabená. Pouze 12 hráčů připravených k zápasu, 4 hráči základní sestavy zůstali z různých důvodů doma.

Nástup se Oseku povedl. Hned v první minutě se trefil Sodoma, dle slov hostující skvadry, spíše z offsidu, nicméně praporek pomezního zůstal dole. 1:0

Domácí byli na koni a svoje dobré rozpoložení přetavili v další branku. V 8. minutě zvedl domácí diváky ze sedaček Sodoma, který trefil z volného kopu přesně. 2:0

Ke konci poločasu se postupně začala nadechovat i Kouřim. Gól z toho nebyl, ale minimálně naději na zlepšení do druhé půle to hráčům přineslo.

Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Hattrick

Trenér domácího výběru udělal do druhého dějství jednu změnu. Řeháka nahradil Mareš.

Do druhé půle vstoupil hostující tým v lepším rozpoložení. Když se začali nadechovat k tlaku, přišel gól na 3:0, který je zbrzdil. Ondřej Sodoma zkompletoval hattrick a na lavičce domácích zavládla euforie. 

Odpověď Kouřimi na sebe nenechala dlouho čekat. V 59. minutě snížil z penalty hostující Svoboda. Vzpruha pro hosty!

O pár chvil později mohlo být ještě veseleji, ale dvorní střelec Dufek nastřelil pouze brankovou konstrukci.

Šance střídala šanci, ale ani jeden z týmů gól již nevstřelil. Utkání skončilo výsledkem 3:1 pro domácí tým.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Hráč Patrik Jirků: Na sobotní utkání jsme odjížděli pouze ve 12 členech, přičemž nám 4 hráči ze základní sestavy chyběli. Zápas se nám příliš nevydařil. Hned v první minutě jsme inkasovali. Nutno podotknout, že asi po dvou metrovém ofsajdu. Druhý gól jsme obdrželi v 8 minutě z trestného kopu. Ke konci druhého poločasu se naše hra mírně zlepšila, ale pořád jsme se dopouštěli spousta chyb. V poločase jsme si řekli, že hru musíme zlepšit a vyvarovat se zbytečným chybám. Druhý poločas se naše hra zlepšila a nebýt laciného gólu, mohlo být utkání více zajímavé. V 59 minutě snižoval Tomáš Svoboda z pokutového kopu. Další gólová příležitost nenechala dlouho čekat a Tomáš Dufek nastřelil pouze břevno. V zápase jsme se dopouštěli spousta jednoduchých chyb, které musíme do příštího utkání eliminovat. Náš tým má spousta zkušených hráčů a je potřeba, aby naši hru pozvedli a strhli sebou celé mužstvo.

TJ Kouřim
Sportovní ředitel Zdeněk Novák st.: Utkání o čelo tabulky jsme začali parádně a již v 8. minutě jsme vedli 2:0. Když jsme na začátku druhé půle dali na 3:0, mysleli jsme si, že je rozhodnuto, ale opak byl pravdou. Soupeř snížil z přísně nařízené penalty a utkání získalo nový náboj. Do konce utkání se střídaly šance na obou stranách, ale výsledek se již nezměnil.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - M. Koška [-] , F. Řehák [-] (46. J. Mareš [-] ) , S. Karban [-] , O. Sodoma [-] (80. V. Bayer [-] ) , A. Novák [-] , J. Žilka [-] , Z. Novák [-] (56. L. Lylo [-] ) , Š. Šmiřák [-] , M. Svoboda [-] , T. Kalaš [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Bělohlávek [-] (80. L. Kocián [-] ) , T. Dufek [-] , D. Zahradníček [-] , P. Jirků [-] , M. Hovorka [-] , R. Světnička [-] , T. Novák [-] , M. Navrátil [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 75. L. Lylo - 26. R. Světnička , 42. P. Jirků , 70. T. Svoboda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PIKNER Roman - HOŠEK Václav (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích