3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 17:00

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim i potřetí za všechny 3 body! Kouřim - Tuchoraz 3:1


Branky


12

3x3 je 9. Tým z Kouřimi je stále stoprocentní. Tentokráte si poradili s nováčkem z Tuchoraze. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poločas snů

Vstup do zápasu patřil jasně kouřimským. Na skvěle takticky připravené mužstvo se hostujícímu týmu nedařilo najít recept. Ve 3. minutě otevřel skóre zápasu domácí Vojtěch Keltner, který za vápnem napřáhl ke střele a propálil brankáře Tuchorazi. 1:0

V minutě patnácté se domácí radovali podruhé. Nápaditá průniková přihrávka od Janka Keltnera našla Dufka, který se tváří tvář brankáři nemyýlil. 2:0

Poté se síly na hrací ploše o něco vyrovnaly. Ovšem nebezpečnější byli stále domácí.

Nutno zmínit, že hostující hráče hnali jejich fanoušci, který bylo solidní množství. Bohužel více než samotnému zápasu, se hráči Tuchorazi věnovali vyrokům rozhočího Nágla, čímž si sami devalvovali svůj výkon. Poločas tak skončil 2:0 z pohledu domácí skvadry.

Zlepšený výkon hostujícího výběru

Hlavní změnou, se kterou nastoupili hostující hráči do zápasu, bylo odlišné mentální rozpoložení. Komentování výroků rozhodčího zatím nikomu zápas nevyhrálo, tudíž se od tohoto trendu rozhodli odstoupit. Neslo to ovoce, co myslíte?

Najednou živější a škiovnější hosté začali přehrávat domácí tým. Následovalo několik šancí, které však zneškodnil domácí brankář Havránek. Trenér domácích na to reagoval střídáním. Přichod Pavla Kralovského se ukázal jako "královský" tah. Podařilo se mu oživit poněkud vlažnou hru domácího týmu.

Poté diváci viděli maraton šancí na obou stranách. Oba týmy byly v tu chvíli žhaři, jelikož spálených šancí bylo mnoho. 

Ze sedaček zvedl diváky až domácí Dufek, který šikovným obstřelem zvýšil na 3:0.

Tuchorazi se pak ještě podařilo korigovat skóre, když se trefil Moravec z penalty. Vícekrát se skóre neměnilo a Kouřim si tak připsala další vítězství v sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Hráč Patrik Jirků: Vstup do prvního poločasu se nám vyvedl. Drželi jsme více balón a vycházeli jsme z pevného bloku, kde jsme soupeře donutili k nepřesným přihrávkám, které se nám dařilo zachytávat a hned ve 3.minutě jsme se dostali do vedení zásluhou Vojty Keltnera. V 15. minutě zvyšoval Tomáš Dufek na 2:0. V druhé polovině prvního poločasu začal soupeř dorovnávat naše tempo, ale my jsme byli více nebezpeční a vytvářeli jsme si další gólové šance. Hostující tým povzbuzovala solidní fanouškovská základna, avšak hostující hráči se věnovali spíše výrokům rozhodčího než samotné hře. Do druhého poločasu jsme vstoupili trochu vlažně a soupeř dostával více prostoru, v kterém si vytvořil několik slibných šancí, které však gólman Havránek zničil. Na to jsme reagovali střídáním. Do zápasu nastoupil Pavel Královský, který naši hru oživil. Naštěstí se nám podařilo přidat 3.gól, a tak bereme všechny tři body. Bohužel se zase potvrdilo, že nám dělá problém vstup do druhého poločasu. Na příště věřím v naše zlepšení. Na závěr bych chtěl popřát Adamovi Voseckému brzké uzdravení.

FC Tuchoraz
Brankář Martin Beran: Tuto neděli nás na svém hřišti přivítala Kouřim. První půle se nesla ve znamení malého pohybu, zbytečných faulů, komentování zákroků a všeho kolem, což nám znemožnilo soustředit se na hru a hrát dobrý fotbal. Do druhé půle jsme vstoupili s tím, že nebudeme komentovat dění kolem a budeme se pouze soustředit na naši hru, což neslo své pozitivum. Zvýšili jsme pohyb, tlak na soupeře a lépe pracovali s balonem. Tento styl hry produkoval velmi slibné šance, ale jak je naším zvykem, tak ani jedna neskončila gólem. K vidění bylo pálení jedné šance za druhou. Bohužel nás opět dostal na kolena nešťastný gól. V závěru zápasu se nám podařilo skórovat z penalty, ale bohužel více se neujalo. Zápas pro nás skončil nepříznivě 3:1. Do dalších zápasů je potřeba zvýšit pozornost od prvních minut zápasu, zpřesnit koncovku, dát klid do hlav a hrát s rozumem. Rádi bychom poděkovali fanouškům, kteří nás přijeli podpořit a táhli nás i za nepříznivého stavu. Věříme, že v dalším zápasu se nám podaří získat 3 body a ukázat, že umíme hrát dobrý fotbal a dávat góly.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Dufek [-] (88. T. Hervert [-] ) , J. Bělohlávek [-] (57. P. Královský [-] ) , P. Jirků [-] , R. Světnička [-] (31. L. Kocián [-] ) , J. Keltner [-] (87. M. Ježík [-] ) , M. Hovorka [-] , T. Novák [-] , V. Keltner [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-]

FC Tuchoraz
M. Beran [-] - J. Votoček [-] , A. Vosecký [-] (17. T. Marc [-] ) , P. Šafář [-] , D. Borovička [-] , A. Kliment [-] , M. Vostrovský [-] , P. Doležel [-] (22. M. Hozman [-] ) , R. Nývlt [-] , J. Pokorný [-] , F. Trnka [-] (46. J. Moravec [-] )

ŽK: 7. J. Keltner , 50. V. Keltner , 72. T. Svoboda - 31. F. Trnka , 34. R. Nývlt , 44. P. Šafář , 52. A. Kliment , 93. J. Votoček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NÁGL Petr - KOSMATA Daniel (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích