Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 15:30

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuchelná doma prohrála s Žimrovicemi


Branky


6. D. Honěk , 49. J. Hradil , 75. P. Valenta (p.) - 13. D. Hertel , 19. D. Hertel , 56. K. Škrobánek , 67. D. Hertel , 80. D. Hertel
13

Žimrovice vyhrály v Chuchelné o dva góly

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice vedly o jednu branku

Souboj celků, které ještě loni hrály krajsou soutěž přinel osm branek. Chuchelná začala lépe, když už po šesti minutách vydláždil Hradil ulici pro Hoňka, který prostřelil brankáře Šehoviče – 1:0. Domácí byli při chuti a do dalších tutovek se dostal dvakrát Hradil a jednou Rybenský, ale vždy je spolehlivě vychytal Šehovič. Hosté srovnali ve 13. minutě, když se po pravé straně protáhl Hrbáč a jeho nahrávku zasunul do odkryté brány David Hertel – 1:1. Obrat ve skóre nastal po dvaceti minutách, když uvolnil Jakub Černý Davida Hertela, který opět zavěsil do prázdné brány – 1:2.

Žimrovice skóre navýšily

Domácí vyrovnali na začátku druhé půle po rychlém kontru Hoňka, jehož prudká přihrávka našla na zadní tyči Hradila, který se nemýlil – 2:2. V 56. minutě prodloužil dlouhý nákop Ondřeje Černého hlavou David Hertel na Škrobánka, který přehodil vyběhnuvšího brankáře Náhlíka – 2:3. Za deset minut nahrál Škrobánek Davidu Hertelovi, který se probil přes čtyři hráče a podél brankáře Náhlíka poslal balon do brány – 2:4. Chuchelná se vrátila do hry čtvrthodinu před koncem, když byl ve vápně sražen Rybenský a pokutový kop proměnil Valenta – 3:4. Žimrovicím pak vrátil klid deset minut před koncem po milimetrové nahrávce Ondřeje svým čtvrtým gólem v zápasu David Hertel – 3:5. Za hosty ještě ve druhé půli neproměnili šance Hrbáč, Škrobánek a Ondřej.

 

Chuchelná jede příští zápas do Dolních Životic. Žimrovice budou hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Vedli jsme hned zkraje, ale hosté sázeli na rychlé brejky a ty jim vycházeli. My jsme nebyli schopni je pokrýt. Sice jsme na začátku druhé půle vyrovnali, ale hosté nám utekli o dvě branky, i když jsme snížili, zase jsme nezachytili jejich brejk.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Domácí meli v prvním poločase dost šancí, ale podržel nás brankář Šehovič, který chytil dvě až tři tutovky. Ve druhém jsme zase spálili některé šance my. Na první zápas je to dobrý a body jsou cenné a zasloužené.



Sestavy


TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - J. Hradil [-] , P. Valenta [-] , J. Barát [-] (72. D. Fojtík [-] ) , D. Honěk [-] , M. Barát [-] , P. Rybenský [-] , P. Šrámek [-] , A. Chlopčík [-] , D. Stefek [-] (78. R. Kozlovskyj [-] ) , J. Koňařík [-] (37. M. Komárek [-] )

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - J. Černý [-] , M. Hopp [-] , D. Hertel [-] , K. Škrobánek [-] , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-] , M. Kříž [-] (67. J. Schauer [-] )

Hráči zápasu: D. Honěk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - JAKUBEC Josef, PŘIKRYL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: remíza

Oba týmy ještě loni hrály krajskou soutěž. Myslím sí, že se rozejdou s remízou.

Tip: výhra domácích