Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek rozmetal soupeře v druhé půli


Branky


0

Viktoria doma sází každému soupeři branek plný pytel. V šestém kole přivítala na svém trávníku dosud pátou Ratboř. Pokud by se jim podařilo vyhrát, mohli by se právě na svého dnešního soupeře bodově dotáhnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli stále dotahovali

Ale domácí začali své utkání špatně. Již v páté minutě chybovala domácí obrana, míče se zmocnil Vohnický a poprvé rozvlnil síť za zády Pavla Kalince - 0:1. Viktorka se do obrátek dostávala špatně, obdržený gól naopak dodal sílu soupeři. Ve čtrnácté minutě se ale přece jen domácím podařilo srovnat krok, když se trefil Martin Koubek - 1:1. Nicméně ani vyrovnání neprobudilo domácí hráče. Soupeř neustále dobře bránil a v tuto chvíli měl i více ze hry. S domácí Viktorkou to vypadalo bledě, když nejprve Gembiczki a o čtyři minuty později Vohnický zvýšili vedení Ratboře na 1:3. Ale naštěstí pro Velký Osek roztočil na plné obrátky motor Viliam Bayer. V 34. minutě snížil a minutu před koncem poločasu vyrovnal na poločasových 3:3. Do kabin tak odcházela obě mužstva s nadějí.

Dál již střílela branky jen domácí Viktoria

Hostující Ratboř vědoma si promrhaného náskoku nastoupila do druhé půle se stejnou taktikou. Důsledně bránit a vyrážet do brejků, které by mohly vést k úspěchu. Vyrovnaný stav drželi borci téměř patnáct minut druhé půle. Pak přišel z nenápadné akce druhý gól Martina Koubka a domácí začali svůj rej - 4:3. Výborně se rozehrál David Adamec, který vytrvale svoje spoluhráče zásoboval kvalitními a hlavně gólovými přihrávkami. A přišly další chvíle Viliama Bayera. V rozmezí pěti minut přidal další dvě branky a dostal tak Ratboř na kolena - 6:3. Nehledě na zranění hostujícího hráče, které již nedovolilo pokračovat ve hře a další hráč na střídání nebyl k dispozici. V závěru okořenil svůj výborný výkon David Adamec dalšími dvěma brankami do sítě bezmocného Jeřábka - 8:3. Velký Osek touto výhrou poskořil na šwstou pozici, Ratboř klesla na osmé.



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Martin Koška, sekretář Viktorie Velký Osek: V prvním poločase jsme nehráli vůbec dobře, soupeř se rychle ujal vedení a přestože se nám podařilo vyrovnat, tak se Ratboř dostala do vedení 1:3. Ale do poločasu jsme přeci jen vyrovnali. V druhém poločase to bylo mnohem lepší a v závěru za již rozhodnutého stavu jsme hráli jen proti deseti a přidali další dvě branky.




Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - J. Karban [-] , M. Koška [-] , M. Koubek [-] , D. Adamec [-] , L. Černý [-] , V. Bayer [-] , Š. Šmiřák [-] (79. S. Karban [-] ) , A. Sixta [-] , J. Adamec [-] (68. M. Černý [-] ) , J. Plášil [-]

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Hovorka [-] , J. Vondráček [-] , D. Kemza [-] , J. Vančura [-] - P. Stráník [-] , Z. Gembiczki [-] , L. Dvořák [-] , M. Kopecký [-] - L. Vohnický [-] , L. Sova [-] -

Hráči zápasu: V. Bayer , D. Adamec .
Místo: FK Viktoria Velký Osek. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Holý Milan - HOŠEK Václav (N), ZADINA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.