Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 18:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O demolici Vochova se postaral Rapid!


Branky


12. O. Hirman , 33. Š. Fikrle , 51. P. Zikmund , 56. O. Hirman , 66. D. Pešek , 69. M. Lepič , 75. D. Pešek , 82. M. Lepič , 83. M. Lepič
12

Jedním z nejzajímavějších utkání 24. kola byl střet mezi Rapidem B a Vochovem. Tento zápas dopadl výrazně lépe pro domácí, kteří zařídili debakl Vochova, zejména v druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle dopadla lépe pro Rapid

Na hřišti se odehrálo zajímavé střetnutí mezi Rapidem B a Vochovem. Hned od začátku bylo patrné, že domácím se daří lépe, ale hosté dokázali držet krok a hrát dobře. Obě strany měly šance, ale převaha byla spíše na straně domácích. V 12. minutě se Rapid dostal do vedení, když se prosadil Ondřej Hirman. Po rychlém útoku a přesné střele nedal brankáři Vochova šanci. Rapid tak vedl 1:0. Vochov se nenechal zahanbit a i nadále se snažil o vyrovnání. Oba týmy předváděly bojovný fotbal a utkání bylo vyrovnané. Avšak v 33. minutě přišel další zásah ze strany Rapidu. Štěpán Fikrle se dostal k míči a přesnou střelou zvýšil vedení domácích na 2:0. To bylo skóre po první půli a Rapid B. si odnášel solidní náskok do kabiny.

Trápení Vochova bylo ukončeno velkým debaklem

Po změně stran se hra radikálně změnila. Rapid začal hrát ještě lépe a měl utkání pevně ve svých rukou. V 51. minutě přišlo další potvrzení jejich převahy, když se prosadil Petr Zikmund a zvýšil vedení na 3:0. Ondřej Hirman se nenechal zahanbit a v 56. minutě přidal další gól pro Rapid. Skóre se tak vyšplhalo na 4:0. V 58. minutě navíc padla druhá žlutá karta pro Jaroslava Klečka, který musel následně s karou červenou hřiště opustit. Domácí tým si nebral žádnou pauzu a pokračoval ve svém útočném projevu. V 66. minutě se David Pešek prosadil a přidal další branku. Matyáš Lepič se v 69. minutě připojil ke střelcům a také si připsal gól. Rapid tak vedl již 6:0 a Vochov měl problémy se ubránit. V 75. minutě se opět David Pešek dostal mezi střelce a přidal sedmý gól pro Rapid B. O dvě minuty později, v 82. minutě, se Matyáš Lepič opět prosadil a přidal další branku. A tím to nekončilo, protože hned v následující minutě, v 83. minutě, Matyáš Lepič zkompletoval svůj hattrick a Rapid vedl již 9:0. V závěrečných minutách se Rapid B. spokojil s výsledkem a Vochov se snažil alespoň snížit. Avšak žádný gól už nepadl a utkání skončilo výsledkem 9:0 ve prospěch domácího týmu Rapidu B.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: První půle celkem fotbalová z obou stran, více šancí my. Ve druhém poločase se navíc po červené kartě vochovští rozsypali a bylo jen otázkou, kolik bude nakonec výsledné skóre. Jednoznačně zasloužení body pro nás.

SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: Rapidu gratulujeme k vítězství.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Holík [-] - Š. Fikrle [-] (60. F. Hrubý [-] ) , O. Hirman [-] (60. M. Boháč [-] ) , M. Klimeš [-] , D. Pešek [-] , J. Hlaváč [-] (67. M. Lepič [-] ) , J. Jelínek [-] , P. Zikmund [-] (67. J. Vítek [-] ) , T. Křen [-] , M. Novák [-] , P. Nový [-]

SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - F. Šváb [-] , M. Škoda [-] , J. Klečka [-] , L. Honzátko [-] (46. Z. Hackr [-] ) , J. Novák [-] , V. Bezdička [-] , P. Vyleta [-] (57. T. Král [-] ) , R. Mašek [-] , V. Vilímek [-] , T. Křen [-]

ŽK: 22. M. Novák , 26. J. Hlaváč , 77. D. Pešek - 36. J. Klečka , 48. R. Mašek . ČK: 58. J. Klečka .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - TOMŠÍČEK Vojtěch, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Turek

Expert: Jan Pachner
Tip experta: výhra hostů

Vochov, protože se budou chtít udržet na 3. příčce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích