Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 18:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov zaslouženě zvítězil a přejel Černice!


Branky


10

Dalším zápasem 23. kola byl střet mezi Vochovem a Černicemi B. Tento zápas jednoznačně dopadl lépe pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová první půlka dopadla lépe pro domácí

Hlavní arbitr utkání Milan Schingler odpískal start a mohlo se začít. Do utkání jednoznačně lépe vstoupili domící, kterým se podařilo už v 6. minutě skórovat. O to se postaral ostrostřelec Patrik Vyleta, který přidal ještě další branku, tentokrát v 14. minutě. Vochov už tedy vedl 2:0. O další branku se v 15. minutě postaral Václav Bezdička, který rychle navýšil skóre na 3:0. Poté ale přišla první odpověď hostů. David Kopa snížil na 3:1 a ukázal, že se Černice bez boje nevzdají. Jeho střela hosty nakopla, ale žádný efekt to ve výsledku nemělo, naopak v 24. minutě přišla další branka domácích a Ivan Lazarevič zvýšil stav utkání na 4:1. Dále navýšil Viktor Vilímek na 5:1 a z první půle to bylo vše. Hosté nakonec odcházeli do šaten s hlavou zklopenou dolů.

Druhá půle probíhala pod kontrolou domácích

Druhá půle začala a vše se pomalu začínalo vracet do pohybu. Do druhé půlky utkání vstoupili opět lépe domácí, kteří už jen chtěli zápas v klidu dohrát a neobdržet žádné zranění. V 69. minutě navýšili díky skvěle umístěné střele Tomáše Křena a vedli tak už 6:1. Na to navázal Jan Kovář v 71. minutě, který díky jeho brance zvýšil stav už na vysokých 7:1. To ale domácím nestačilo a v 80. minutě ještě Matěj Brousil zvýšil na 8:1 a ukončil tak debakl Černic. Vochov tedy jednoznačně ovládl domácí bitvu o 3 body a nechal je doma.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: Z našeho pohledu se zápas vyvíjel od začátku dobře. Brzy se nám podařilo vstřelit dvě branky, kterými jsme se uklidnili a soupeři následně nedovolili nic. Jedinou kaňkou na zápase je zbytečně obdržená branka, kterou jsme soupeři doslova darovali.

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Černice: Prozatím nemáme ohlasy hostů. Až budou, doplníme.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Hlaváč [-] - J. Kovář [-] , L. Honzátko [-] , J. Novák [-] , I. Lazarevič [-] (46. J. Rada [-] ) , V. Bezdička [-] (60. F. Rotariu [-] ) , P. Vyleta [-] (46. L. Chvojka [-] ) , M. Brousil [-] , R. Mašek [-] , V. Vilímek [-] (46. P. Packan [-] ) , T. Křen [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
D. Baloun [-] - V. Motlík [-] , J. Hlaváč [-] , J. Šíp [-] , M. Šmídl [-] , J. Vlk [-] , F. Zinek [-] , O. Marušinec [-] , D. Kopa [-] , P. Mastný [-] , T. Engl [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schingler Milan - JEŽEK Petr, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: David Pešek
Tip experta: výhra domácích

Vochov vyhraje, jelikož Černice B v jarní části zvítězili pouze jednou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích