4:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyrovnaný zápas rozhodli domácí v penaltách


Branky


10. A. Durňák , 49. M. Čapek (p.) , 70. L. Sobotka - 6. M. Snížek , 65. J. Holub , 68. M. Snížek
0

Na hřišti třetích Zásmuk se představila druhá Kouřim. Dal se očekávat zajímavý zápas i vzhledem k tomu, že se toto utkání dá považovat za regionální derby. A to se splnilo, diváci museli být spokojeni i s dostatečným počtem branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly určily výsledek první půle

Zápas začal zostra. Hosté na nic nečekali a zakousli se do domácích. Zásmučtí byli všude později a nedokázali bránit rychlé útoky soupeře. A to vše vyústilo v úvodní branku - odražený míč ven ze zásmucké šestnáctky napálil z otočky Martin Snížek a míč se obloukem snesl za záda bezmocného Kubelky - 0:1. Hosté nepolevovali, ale pro domácí naštěstí se na levé straně uvolnil mezi dvěma obránci Mašín, ale jeho vniknutí do vápna zabránil faul jednoho z obránců. Následný trestný kop našel přízemním centrem na přední tyči Aleše Durňáka, který ho uklidil do sítě - 1:1. Nadále pokračovala aktivní hra Kouřimi, prudký centr Keltnera vyrazil Kubelka před sebe a mnoho nechybělo, aby se dostal k nohám Snížka. V další šanci po pěkném vysunutí od Keltnera střílí Snížek mimo, po rychlém protiútoku pálí Pazderec do gólmana. Poté se dostali pomalu do hry i domácí, ale střely Mašína ani Davida netrefily mezi tyče. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Přibyly branky, ale stále bylo vyrovnáno

Do druhé poloviny vstoupili aktivněji zásmučtí. Adam Čapek pronikal po křídelním prostoru, byl faulován těsně po vniknutí do šestnáctky a pokutový kop bezpečně proměnil David Čapek - 2:1. Zdálo se, že domácí Sokol bude mířit k další výhře. David nepříjemně centroval, ale balón skryl v náruči Havránek. Sobotka pálil z nebezpečného prostoru mimo tyče. Gól ale nepadl a aktivita Kouřimi narůstala. První centr do brány Holub ještě nedotlačil, ale po druhém centru z trestného kopu dobře hlavičkoval Královský, Kubelka míč stačil jen vyrazit a Josef Holub byl nekompromisní - 2:2. Abyto nebylo málo, o tři minuty později krásně středem vysunul Martina Snížka Ružinský, ten si míč patou přehodil za stopery a přehodil vybíhajícího Kubelku 2:3. A za další dvě minuty bylo vyrovnáno. Zblokovanou střelu Davida získal pro sebe Luboš Sobotka a pod padajícím Havránkem opět vyrovnává - 3:3. Do konce zápasu se jeden i druhý tým snažil rozhodnout pro sebe, ale obrany již pracovaly bezchybně. Tím utkání dospělo do penaltového rozstřelu.

Holub namířil rozhodující penaltu daleko mimo tyče

Dvě série penalt proběhly se stoprocentní úspěšností střelců. Havránek si sice jednou na míč lehce sáhl, Kubelka zase nedokázal v pádu nohama vakopnout míč směřující do středu branky. Tak v dresu Zásmuk uspěli M. Čapek, Lindner, na kouřimské straně Pazderec a Světnička. Dalším úspěšným byl zásmucký Sobotka, a pak opět zásmucký ... gólman. Zdeněk Kubelka vyrazil střelu Královského. V následující sérii proměnil A. Čapek a když po něm kouřimský Holub netrefil bránu, bylo rozhodnuto. Další bod z loterie pokutových kopů zůstává v domácí kabině.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Trenér Sokola Zásmuky, Václav Jindra: "Zápas odpovídal tomu, že šlo o derby a že se soupeři dobře znají. Bylo k vidění spousta osobních soubojů, bojovalo se o každý metr na hřišti. Pro diváky si myslím, že to bylo zajímavé utkání. Výsledek se přeléval z jedné stany na druhou. Body se dělily až po penaltách, kdy jsme byli šťastnější my."

TJ Kouřim
Trenér Martin Snížek: "Zápas se nám příliš herně nepovedl. Byli jsme lepší v začátku prvního poločasu, ale po vstřelené brance se domácí dostávali více do hry. Ztráceli jsme míče nepřesnou hrou, záloha nám nefungovala. Do druhé půle jsme to chtěli zlepšit, ale brzy jsme dostali branku. Měli jsme pakmírný tlak a podařilo se nám výsledek otočit, jenže domácí stačili vyrovnat."



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - J. Roth [-] , M. Čapek [-] , M. Kraus [-] , A. Durňák [-] (78. T. Jelínek [-] ) - J. Lindner [-] , P. Benda [-] , M. Mašín [-] (48. L. Sobotka [-] ) , A. Čapek [-] , R. David [-] - T. Borovička [-] (65. J. Derka [-] )

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Keltner [-] (82. V. Burián [-] ) , P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] , T. Ružinský [-] , M. Čáp [-] (46. R. Světnička [-] ) , P. Královský [-] , J. Holub [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] , M. Havránek [-]

ŽK: 55. M. Čapek - 9. J. Keltner , 49. M. Havránek , 87. M. Snížek .
Hráči zápasu: A. Čapek - M. Snížek .
Místo: TJ Sokol Zásmuky. Počet diváků: 85. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - ZIKMUND Viktor (N), DYTRYCH Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.